Protejarea ochilor in solar.

images-miscellaneous-2006-eye-500x5001Atunci cand clientii dumneavoastra folosesc aparatele de bronzare dorinta lor este sa obtina un bronz perfect. Zona fetei este cea mai importanta de aceea trebuie sa arate cel mai bine. Protectia ochilor se pare ca este ignorata, fara a-si da seama clientii de riscul la care sunt supusi.
Cancerul de piele de la baza ochilor este cel mai comun si cel mai des intalnit. Expunerea continua a tenului este in principiu aceeasi cu bronzarea fara protectie solara.

Cancerul la ochi:
In mod natural clientii dumneavoastra au impresia ca acest lucru nu se va intampla cu ei, dar in Statele Unite in jur de 800.000 de persoane sunt diagnosticate anual cu cancer. In decursul vietii , atat barbatii (33-39%) cat si femeile (23-28%) au sansa de a se inbolnavi. Aveti ochii albastrii sau verzi? In cazul acesta aveti o sansa si mai mare de a va imbolnavi deoarece sunteti tipul I sau II in ceea ce priveste sensibilitatea tenului dumneavoastra.
Pielea din jurul ochilor este extrem de sensibila deoarece este foarte subtire si contine foarte putina melanina care sa o protejeze. Acest tip de cancer poate cauza pierderea vederii in cazul in care sunt implicati si nervii. Desi apare in cazuri mai rare exista si posibilitatea de pierdere a ochilor.green_eye
Si totusi puteti sa preveniti aceasta boala prin doua lucruri extrem de simple:
1) sa purtati intotdeauna ochelari de protectie in timp ce va bronzati la solar
2) si sa purtati ochelari de protectie ce impiedica razele UV sa afecteze ochii.

Oftalmologii observa probleme mai ales in randul constructorilor si al fermierilor, doua grupe care din obisnuinta poarta palarii dar nu si ochelari de protectie. Daca aveti o inflamatie, rana care nu se vindeca, este o simptoma cheie al cancerului. Acesta incepe prin a fi o mica bubita care la randul ei se extinde. In unele cazuri aceste bubite incep sa sangereze, iar in cazul in care se extind pot duce la deformarea fetei.

Este foarte important ca in cazul in care unul din clientii dumneavoastra se plange de astfel de probleme sa consulte un dermatolog. Singura modalitate de a afla daca inflamatia este cancerigena este de a inlatura un mic tesut si de a o testa. Tratamentul pentru acest tip de cancer depinde de tipul, locul, marimea acesteia. Pot sa o extirpeze, sau sa foloseasca diferiti unguenti.
In cazul in care ati avut cancer de piele veti consulta dermatologul la fiecare sase luni timp de un an.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: