• Home  / 
  • Produse
  •  /  Accesorii pentru aparatele de bronzat

Accesorii pentru aparatele de bronzat

aparat_de_bronzatCare sunt accesoriile de top ale unui aparat de bronzare care te ajuta să obții bronzul dorit?

Un aparat de bronzare deasemenea cunoscut sub denumirea de solar este o unitate emițătoare de radiații ultraviolete care facilitează obținerea bronzului. Principiul de funcționare al aparatelor de bronzare este simularea unei atmosfere similare expunerii la soare printr-un număr de lămpi fluorescente  cu amestec de fosfor. In aparatele de bronzat pentru uz casnic numărul lămpilor poate fi între 12 și 28 cu o capacitate de 100 watt pe când înt-un salon de bronzare aparatele pot include întru 24 și 60 de tuburi.

Există numeroase accesorii disponibile pentru aparatele de bronzare și le clasificăm precum urmează:

Dezinfectanți ai aparatelor de bronzare:

Sunt câteva produse disponibile pentru curățarea aparatelor de bronzat care conțin parfum și dezinfectant și poate fi utilizat pentru anihilarea virușilor gripali, a ciupercilorde picioare, HIV-ului și multe altele. Aceste substanțe de curățare pot fi combinate cu apă și folosite pentru curățire. Sunt disponibile și substanțe pentru un polish al aparatelor, produse care vor permite înlăturarea oricăror pete și vor asigura rezistența la zgâriere a aparatelor oferind un luciu fără grăsime. Produse pentru înlăturarea zgârieturilor sunt deasemenea disponibile în cazul în care aparatul a fost zgâriat și arată jerpelit. Benzi pentru testare sunt disponibile pentru determinarea cantității de igienizant din soluție pentru a vă asigura că aceasta este de cel puțin 200 ppm conform standardelor din sănătate.

perna_solarPerne ptr solarii:

Există și câteva tipuri de perne pentru a face procesul bronzării mult mai confortabil. Pernele care imită conturul capului și gâtului sunt cel mai des întâlnite oferind un suport excelent pentru gât permițând persoanei care se bronzează să stea înt-o poziție ușoară. Găsim și pernițe plate care pot fi folosite ca și suport pentru cap sau picioare.

Accesorii pentru protecția ochilor:ochelari_solar

În timp ce alegi accesoriile pentru protecția ochilor trebuie să fi foarte atent și selectiv întrucât razele ultraviolet sunt dăunătoare pentru ochi și trebuie să fi convins că nu te vor periclita în nici un fel.  Poți opta pentru un ecran pentru ochi cu suport nazal ridicat astfel încât să eviți dungile fine nebronzate și este mai ușor să alegi un brand cu experiență în siguranța ochilor la expunerea UV. Există și dispositive pentru blocarea razelor cunoscute sub denumirea de conuri optice care sunt în general ușor de asamblat și igienice. Sunt transparente si auto-adezive.

lotiuni_de_bronzareLoțiunile speciale pentru solar:

Sunt disponibile multe loțiuni speciale pentru solar care se pot aplica înainte și ulterior ședinței de bronzare. Unele oferă o bază solidă pentru formarea tenului bronzat iar altele ajută la menținerea bronzului pentru mai mult timp.

autocolant_bronzareAutocolante pentru corp:

Există numeroase autocolante pentru corp care indică perfect gradul de bronzare devenind totodată  un tattoo non-permanent atractiv.

O largă varietate de accesorii pentru aparatele de bronzat sunt disponibile pe site-urile companiilor și brand-urilor leader de piață în domeniu, dar care trebuie alese cu mare atenție.  Bronzarea poate produce reacții adverse pe piele dacă nu ești suficient de precaut, de aceea trebuie să fi foarte grijuliu în alegerea accesoriilor. Igiena este foarte importantă de aceea folosește protecția pentru ochi sub formă de conuri și asigură-te că aparatul a fost bine dezinfectat astfel încât să nu te infectezi sub nici o formă.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: