Alegerea lotiunii potrivite ptr protectia la soare

lotiuni de bronzare

Termeni precum SPF, UVA, UVB sunt asociate de obicei in diferite contexte si cu diferite explicatii. Totusi lotiunile special create pentru bronzarea la soarele natural sunt esentiale pentru a proteja pielea clientului tau. Si aici intervenim noi, prin recomandarea produselor cele mai bune.

In saloanele dumneavoastra, puteti sa ghidati clientii cum sa isi protejeze tenul daca folosesc aparatele de solar , insa este tot de datoria noastra sa le oferim cat mai multe indicatii si atunci cand ei se bucura de soarele natural. Din acest motiv, noi le putem recomanda produsul cel mai indicat tipului lor de ten, si nu orice produs care se gaseste in comert.
In afara de protejarea tenului la razele solare, produsele cu factori de protectie au si alte roluri, de ex. de a intensifica bronzul.
Exista produse speciale si pentru fata, zona care este mai sensibila, imbogatite cu bronzanti naturali. In acelasi timp sa nu uitam si buzele, care la fel pot fi protejate cu ajutorul produselor de la Australian Gold.spf15sgelbr

Australian Gold ofera astfel de produse cu factori de protectie 4 , 8, 15, 30 si 50. Numarul SPF indica cat timp puteti sa stati la soare fara sa va ardeti. De ex. daca unei persoane ii ia 15 minute sa se arda, un produs SPF ii va ingadui sa stea la soare de 15 ori mai mult.

Razele UVA pot imbatrani tenul, dar nu il ard, totusi ele pot cauza deteriorarea DNA-ului, iar razele UVB cauzeaza arsura de soare. SPF este disponibil cu numar de factori 1-60, iar Academia Americana de Dermatologie recomanda folosirea unui produs de minim 15 factori. Este bine de stiut ca un SPF 50 confera cu numai 1-2 % mai multa protectie decat un produs cu factor de 30.

Protejati-va pilelea in zilele toride de vara !!

About the author

Info bronzare

Leave a comment: