Serviciile de bronzare moderne

bb1Serviciile de bronzare moderne, aparatele de bronzat ofera mult mai multe avantaje decat doar siguranta, datorita expunerii intr-un mediu controlat la razele UV. Bronzul obtinut la solar este mai placut si mai sigur decat la soarele arzator, permitand un bronz mai uniform, mai auriu printr-o expunere completa. In afara de acestea, nu ti se lipeste nisipul de piele si nu sunt nici insecte pe care sa le infrunti.

Este recunoscut faptul ca o sedinta la solar are un efect pozitiv nu doar asupra fizicului ci si asupra psihicului. Un sentiment de bunastare si reducerea starii depresive sunt cateva din avantajele acestei experiente. Razele UV produc un efect similar cu antrenamentul fizic, obtinand o imbunatatire a conditiei fizice, si de asemenea conduc la scaderea zaharului din sange si a presiunii sangelui, si de asemenea la cresterea rezistentei, a energiei si a puterii.

Acestea nu inseamna ca trebuie sa renuntati la tratamentul medical si sa mergeti la solar, deoarece noi nu suntem doctori, insa acesta poate fi un mediu alternativ de a va imbunatati starea de sanatate.
Care sunt efectele UV asupra pielii? Razele UV se cunosc de mult, in sensul ca ajuta organismul uman prin producerea vitaminei D3 care ne este esentiala. Totusi, abia de curand au fost intelese pe deplin efectele biologice ale razelor UV care sunt invizibile pentru ochiul uman. Acestea sunt impartite in trei grupe in functie de lungimea lor de unda.

Razele UVC sunt cele mai scurte lungimi de unda din cadrul spectrului UV. UVC pot supune la pericol toata viata de pe Pamant daca nu ar fi in mare masura filtrate de catre stratul de ozon si de catre alte componente ale atmosferei. Razele UVC ucid celulele vii.

Solarele moderne pe care le gasesti la saloane moderne de bronzare nu emit raze UVC, emit doar raze UVA si UVB care sunt controlate cu grija.

Razele UVB naturale pot cauza arsuri in cazul expunerii excesive. O arsura severa, aspra este o stare medicala serioasa care cere ingrijire medicala. Arsurile mai putin severe pot fi ingrijite cu ajutorul unor bai racoroase si a unei lotiuni hidratante care nu contin alcool.

soltronInstalatia moderna de bronzare produce doar necesarul de UVB pentru a incepe producerea de melanina (pigmentul natural ce protejeaza pielea de arsuri).

Razele UVA sunt cele mai lungi si mai blande raze. Europenii se pot bucura de aparatele de bronzare cu UVA inca din anii 1970, in timp ce americanii au avut acces la acestea numai incepand cu 1982. Aparatele de bronzare au ajuns cu timpul sa emita apropape exclusiv raze UVA, cu o cantitate de UVB minima necesara pentru a incepe procesul de bronzare.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: