• Home  / 
  • FAQ
  •  /  Ce înseamnă factorul ‘Feelgood'(‘Simte-te bine’)?

Ce înseamnă factorul ‘Feelgood'(‘Simte-te bine’)?

semn-de-intrebareÎntrebare: Ce înseamnă factorul ‘Feelgood'(‘Simte-te bine’)?

Răspuns: Această constatare se bazează pe observațiile și declarațiile a mii de persoane ce folosesc aparatele de bronzat zilnic. Când aceștia arată bine, se și simt bine.

Cu toții știm cât de palidă poate să arate pielea la sfârșitul iernii.  În aceeași măsur, marea majoritate dintre noi știm cât de attractive pot fi aceste persoane și cât de bine se pot simți ulterior bronzării tenului.

Bronzul îți oferă încredere social. Multe persoane susțin că au mai multă energie după o ședință de bronzare la solar. Alții susțin că aparatul de bronzare le-a salvat viața – și că bronzul pe care-l afișau i-au adus în centrul atenției la birou sau la locul de muncă, atragând un val spontan de interes din partea sexului opus. Asemenea dovezi amuzante  abundă – intră în orice salon de bronzare și-ti vor da o listă de asemenea incidente. Este de asemenea cert că  multe celebrități frecventează saloanele de bronzare și mulți oameni de știință de top care se împotrivesc bronzării artificiale pot fi văzuți adesea  la conferințe științifice purtând un ten extrem de bronzat.

Bronzul te face sa te simți bine în propria-ți piele, ceea ce este un beneficiu considerabil în zilele acestea.  Când te gândești la toate posibilitățile în care încrederea de sine și stima de sine sunt facute KO pe parcursul unei zile obișnuite, este confortabil să știi că bronzarea poate ajuta la recăpătarea unei părți din acestea. Pe deasupra, este o placere deplină șă te întinzi pe un aparat de bronzare, sau pe plajă și să absorbi razele.

Fie că optezi pentru calea ‘bronzarea Disco, și însoțești ședința de bronzare cu muzică, sau pe calea ‘bronzarea Senzuală’, și optezi pentru muzică de relaxare, aromaterapie, parfumuri, prosoape proaspete și o loțiune din gama de lox – sesiunea de bronzare poate fi croită în jurul stării tale de spirit, și a nevoilor tale, pentru a-ți oferii perfectul răsfăț ‘feel-good’, lumina zilei tale. .

About the author

Info bronzare

Leave a comment: