• Home  / 
  • FAQ
  •  /  Ce înseamnă o ședință la solar?

Ce înseamnă o ședință la solar?

semn-de-intrebareÎntrebare: Ce înseamnă o  ‘ședință’  în aparatul de bronzare?

Răspuns: O „ședință” în salonul de bronzare este durata corectă de expunere a tipului tău de piele într-un specific aparat de bronzare la un moment dat.  Asta ca să obți un bronz cu doză minimă de UV. Astfel, este imposibil ca două ședințe de bronzare să fie exact la fel. Patru factori trebuie luati în considerare:

1. Tipul de piele. Durata corectă de expunere trebuie să fie ajustată de un salon de bronzare profesionist astfel încât să se adapteze tipului tău de piele (ex. Considerabil mai mică pentru un ten deschis la culoare sau nebronzat, altfel pot apărea arsuri solare, care sunt periculoase).

2. Condiția tenului. Tipul tău de piele nu se schimbă niciodată, dar condiția tenului se va schimba. Condiția pielii include mulți factori, în principiu: protecție; aspect sau culoare; nivelul hidratării conform conținutului sau aspectului. Cât timp a trecut de la ultima ședință de bronzare? Daca au trecut deja 6 sau 7 săptămâni de la ultima ședință, sub razele soarelui sau la un aparat de bronzare, trebuie să o iei de la capăt.

Chiar dacă mai ești încă bronzat, factorul de protecție al tenului tău a scăzut din nou aproape de  zero. După 6 săptămâni de la ultima ședință de bronzare, trebuie să începi din nou cu ½ sesiune indiferent că ești pe plajă sau într-un aparat de bronzare. Cu cât mai îndepărtezi mai mult de la ultima ședință de bronzare, cu atât mai mult trebuie să reduci la jumătate durata ședințelor de bronzare.

3. Aparatul de bronzat. Aparatele de bronzat diferă în funcție de puterea și componența razelor UV, astfel încât nici un aparat nu bronzează la fel. Sesiunile de bronzare pot diferii în funcție de aparatul de bronzare. In mod correct producătorii recomandă sesiuni ce variază între 2 și 40 de minute,  în funcție de tipul de echipament folosit pentru acest scop.

Echipamentele se încadrează în 5 categorii de bază, în funcție de tipul de lămpi cu care e conceput să funcționeze. Doar un salon profesional poate să ofere consiliere în folosirea corectă a aparatelor de bronzare pentru diferite țeluri. Dacă știi ceea ce îți dorești de la tenul tău,  consultanții te vor sfătui ce aparat de bronzare să folosești la fiecare stadiu.

4. Înregistrările. Reținerea diferitelor tipuri de date afectează bronzarea artificială deoarece aparatele de bronzare sunt dotate cu lămpi care produc raze UV pe parcursul duratei lor de viata. Unele lămpi nu mai bronzează eficient după 500 de ore. Unele saloane nu înlocuiesc lămpile decât după 700 de ore. Un aparat de bronzare performant nu va bronza bine dacă lămpile sunt epuizate și învechite.

Pe parcursul primelor 50 de ore lămpile sunt foarte puternice și riscul arsurilor este foarte ridicat. Lungimea ședinței de bronzare ar trebui redusă dacă te expui la lămpile noi lowered și mărită dacă acestea se apropie de durata maximă de folosire, în funcție de numărul de ore deja consumate și input-ul oferit. Și expunerea la soare este influiențată de o anumită dată, dar aceea a sezonului și unghiului soarelui.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: