• Home  / 
  • Produse
  •  /  Instruire tehnica Soltron / Ergoline

Instruire tehnica Soltron / Ergoline

Instruire în domeniul tehnic pentru partenerii de service autorizati ai agentiei și pentru centrele de asistență clienți.

Serviciul de asistență tehnică al JK oferă cursuri de instruire anuale pentru piața națională și internațională pentru toti partenerii de service autorizați și centrele de asistență clienți.

Analizam în permanență modul în care putem să facem cursurile noastre de service mai interactive și mai atrăgătoare pentru a optimiza conceptul nostru de instruire, având în vedere numeroasele noutăți teoretice care apar în permanență și care trebuie comunicate într-un timp scurt.

Astfel, am decis să distribuim un manual de lucru tuturor participanților la cursuri. In cadrul acestui manual participanții pot efectua teme individual sau în grup și pot nota informațiile noi explicate de către instructorii nostri. Astfel venim în sprijinul obiectivului nostru de a face cursurile mai animate și mai placute.
In plus, oferim în cadrul cursurilor asa-numitele simulatoare de bronzare. Acestea servesc la familiarizarea participanților cu electronica într-un mod simplu și la simularea unei game variate de procese și erori.
La final de curs se aplică de obicei un test scris obligatoriu care cuprinde toate subiectele importante. După încheierea cursului participanții completează o fișă de evaluare a cursului care este procesată de către instructori.
Atmosfera cursului precum și produsele și tehnicile prezentate sunt întotdeauna percepute de către participanți ca kep045foarte bune, acest aspect fiind desigur o sursă de satisfacție pentru noi.

In fiecare tara exista un singur distribuitor autorizat de solarii de bronzat.

In cazul produselor JK adica Soltron si Ergoline, firma TALNES Impex din Brasov este reprezentantul oficial. Aceasta  companie trebuie sa aibe pregatirea si cunostiintele, respectiv infrastructura pentru a reprezenta dpdv tehnic aparatele dvs de bronzat.

Pentru siguranta afacerii DVs solocitati aceste legitimatii ale lucratorilor de service.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: