Noutati de la Australian Gold

produse-noi-australian-gold1

Bine ati venit in lumea produselor speciale pentru solar Australian Gold

Australian Gold a fost de multi ani leader de piață în domeniul produselor speciale pentru solar, responsabil pentru dezvoltările majore în tehnologie și ingrediente. Australian Gold anunță noile produse 2009: ambalaje și tehnologii noi care dovedesc încă o dată că Australian Gold este în continuare brand-ul numărul 1 în domeniul loțiunilor speciale pentru solar:

Australian Gold Kiss Kiss1. Kiss Kiss Bronze Bronze – Accelerator Exotic Dual Bronzing cu infuzie de uleiuri Australian și Vitamina A și E devine precum ai fi fost sărutat de două ori de soare! Primul produs din această gamă ce conține atît autobronzant dublu – DHA și bronzanți naturali îmbinați pentru un ten mai bronzat, mai rapid și de durată; Complex Biosine – hidratează și condiționează pielea ta pentru un potențial maxim de bronzare; Vitaminele A și E protejează pielea împotriva apariției ridurilor și vergeturilor; Parfum tropical, fructat de coconut.

Australian Gold_No_Worriesgood2. No Worries – Compromis…nici o șansă! Experimentează noutățile în domeniul puterii de bronzare profunde fără grijile mirosului specific post-bronzare. Tehnologia Fresh te-a revoluționat! A patra dimensiune a autobronzatului pentru rezultate ultrarapide de bronzare profundă, radiantă; Tehnologia Fresh pentru o piele curată fară parfum specific bronzării; Îmbinarea untului de mango, lamâie și shea, hidratează abundent și deplin și înmoaie pielea; Complex special pentru îngrijirea pielii cu Vitaminele A și E plus Panthenol; Parfum Unisex de Cacao.

Australian_Gold_creamygelato3. Creamy Gelato – Fără efort crema-gel specială pentru bronzarea la solar, amplifică culoarea naturală, intensă a tenului bronzat. Fără a lasa pete, tehnologie fără autobronzanți DHA și cu particule luminoase pentru un ten perfect fac din acest produs un deliciu în domeniul bronzării. Gelul cremos usor, somptuos se aplică ușor și egal creând tabloul perfect pentru un ten de invidiat; Bronzant intens pentru o remarcabilă sporire naturală  a intensității nuanței bronzului; particule luminoase pentru perfectarea corpului răsfrâng pe suprafața pielii o luminozitate ce creează impresia lipsei imperfecțiunilor; Concentrație dublă de aloe vera și vitamine pentru o finețe cremoasă a pielii; Parfum  delicios de pepene galben.

4. Bronze Minerals – formulă de bază pentru bronzare, cu 6 intensificatori ai nuanței, minerale bio-active și peptide curative pentru o nuanță radiantă. Îmbinarea nutrienților de bronzare testați biologic combinați cu bronzanți DHA și naturali pentru un bronz intens fără precedent; Elemente bio-active – 92 de minerale esențiale pentru o radiere sănătoasă vizibilă, o apariție ademenitoare; Peptide Activatoare de Melanina – sistem de propulsare a nuanței tenului; Compoziție TanFresh pentru reducerea mirosului specific post-bronzării; Parfum  Unisex de mere.

5. Saint Sinner – Păcătos de întunecat, combină 5 intensificatori de culoare pentru o piele întunecată aproape instantaneu precum cea a motocicliștilor; Complex cromatic Silver pentru puternicele proprietăți antioxidante  și regeneratoare ale celulelor; Complex anti-îmbătrânire – unt Shea și coenzima Q10 calemeză și dau fermitate pielii; Parfum Unisex Înăbușitor de Cacao – Cognac.

6. New Vintage Gold – cea din urmă indulgență pentru cea mai întunecată, intensă, caniculară nuanță a tenului din toate timpurile. Loțiunea este destinată  pentru o alură de icoană adecvată noii generații de loțiuni de bronzare. Nivel maxim al intensificatorilor fără autobronzanți DHA; Amestec siliconat de cashmir  – o formulă ultra hidratantă; ingredinte marine pentru o fomrulă exclusivă de prelungire a efectului bronzării. Parfum de sampanie pentru atracție unisex.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: