Produse noi de la Cheers

Carribean Gold-CheersCaribbean Gold este mândru să vă prezinte loțiunile anului 2009: Cheers!

Obține tot ce este mai bun de la tine și de la ten ul tău! Este exact ceea ce am făcut noi cu noile loțiuni de la Caribbean Gold și am upgradat linia Cheers. Fantasticele ingredient pe care deja le cunoașteți le-am folosit ca bază pentru mixul special, împreună cu noi ingrediente adiționale. Rezultatul: un ten încântător de bronzat care îți oferă o strălucire sănătoasă plină de încredere în sine! Cheers!

Heart Throb

Accelerator pentru un ten închis

Disponibil în variantă: 250 ml/ 15 ml. Parfum: mango mandarina.

Inima ta și a tuturor celor din jur va începe să bată mai repede și mai zgomotos datorită loțiunii Heart Throb! Fără glumă: această loțiune formidabilă îți va cucerii inima cu nuanța brun-aurie uimitor de rapid dobândită și o îngrijire a pielii remarcabilă. Corpul tău frumos bronzat și îngrijit va pune la întrecere pulsul fiecăruia fără ca tu să realizezi! Nu în mod atât de surprinzător până la urmă, extrasele natural care îți bronzează pielea atât de profund sunt incluse în intensificatorul Heart Breaker. Formule unice inclusiv un amestec UV Radar (combinat cu Vitaminele A și E) și un emolient pentru piele What-a Rush (cu Aloe Vera) furnizează pielii nutrienți suplimentari. Evidențiează acele inimi în competiție.

Game On

Accelerator pentru un ten închis

Disponibil în variantă: 250 ml/ 15 ml. Parfum: coco-vanilie.

Jocul nu s-a sfârșit! Cucerește acele picioare palide fantomatice cu Game On, intensificatorul de ultimă generație! Demonstrează că esti pregătită pentru o competiție reală și vânează medalia cu fruntea sus și un ten minunat. Secretul victoriei tale constă în cei patru intensificatori naturali înnoiți, DHA și activatori de melanină care determină această loțiune să te facă să radiezi ca un învingător înnăscut. Vitaminele A si E din amestecul UV Radar hrănesc pielea iar  emolientul What-a Rush acționează ca un expert folosind extract de sake pentru a-ți lăsa pielea încântător de catifelată.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: