TANNYMAXX lanseaza gama Mangasun

mangasun_tannymaxx

Un brand al Body Cosmetics International GmbH, Germania, MANGASUN promite un bronz cutremurător apărut direct din Asia. Secretele extractelor frumuseții estului  îndepartat, precum cele din Nelumbo  – nufar sacru și Prunus persica, plante de vis, si alte plante specifice acestei tari, garanteaza un bronz de vis, precum al „eroilor și frumoasele ” din legendele japoneze. Untul de cacao îmbogatit cu cele mai prețioase extracte de unt Shea amestecate cu micro extractele, ultra eficiente, ale magnoliei Honoki,  dezvaluie secretul frumusetii fără bătrânețe, bronzul de invidiat si relaxara profundă in patru variante de produs:

1.       Lotiunea Sexy Diamond – cea mai fină loțiune bronzantă cu efect de silicon, cu extract de migdale și  floare delotus, contine acceleratori de bronzare unici, care ajuta tenul sa obțină un bronz rapid, intens , uniform și de durată. Uleiurile migdalelor dulci, de origine Asiatică, cu proprietățile lor puternice de absorbție a grasimilor, oferă pielii o frumusețe radiantă și un parfum exotic persistent. Extractele somptuoase din floarea de lotus, simbolul  asiatic al puritatii și regenerarii  deoarece  echilibrează textura tenului și îți conferă o radiere tinerească, sunt un atuu suplimentar  în  materie de ingrijire a tenului. Loțiunea Sexy Diamond  cu cel mai fin efect de silicon, cafeină specială și extras de carnitină accentuează elasticitatea pielii.

2.       Loțiunea Sexy Lady Flash – loțiune bronzantă cu efect de silicon, cu extracte de migdale și semințe Goji, conține o cantitate activă de caramel modificat și un bronzant special cu efect de silicon pentru un bronz sănătos și radiant. Extraordinarele eficiente semințe Goji, învăluite în mister, sunt folosite în China îndepărtată în medicina tradițională ca adjuvant universal pentru sporirea sistemului imunitar. În combinație cu extractele de migdale, foarte valoroase, acestea  au un efect benefic și mărește abilitatea tenului de a pastra și de a intensifica bronzul natural. Cu extractele din ananas și ultra-eficienta cofeină și extracte de carnitină,  tenul arată vizibil tânăr și fresh, siliconul ales  face ca pielea să devină șocant de catifelată.

3.       Loțiunea Bombastic Tanpower – mega stilistul bonzării, cu guarana și unt cupuacu, conține intensificatori puternici pentru un ten distins. Acești intensificatori obțin un bronz intens masculin, care poate varia în intensitate în funcție de tipul pielii. Proprietatile constante și stimulatoare ale extractelor din elixirul Brazilian-guarana au efectul îndelungat de furnizare a oxigenului necesar pielii. Astfel este menținut un bronz intens și te vei bucura de aspectul revigorat și sănătos al pielii tale. Untul Cupuacu, extras din boabele copacului brazilian Cupuacu  conține valoroase vitamine și suplimente minerale și ofera un efect hidratant sporit ce conferă tenului o stralucire aparte.

4.       Loțiunea Bad Boy Bronzing – Bronzant extrem  XXL Silicon, cu iarba  tigrului și unt cupuacu, contine atât bronzanți cât și tehnologii avansate de bronzare , ce constau în cele mai noi descoperiri stiințifice și oferă tenului un bronz intens  zi de zi . Extractele speciale din planta asiatică Centella  au fost folosite în medicina tradițională de mai bine de 3000 de ani. Legenda spune că un tigru bengali rănit s-a rostogolit în frunzele acestei plante și le-a mancat pentru a-și vindeca rănile. De aici și numele de iarba tigrului, întărește fibrele tenului și are efect demonstrabil anti-îmbătrânire. Ambele, proprietațile intensive hrănitoare ale untului cupuacu și componentele de silicon, acționează ca un produs hidratant echilibrat, oferind tenului un aspect mat, fin.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: