• Home  / 
  • Produse
  •  /  Tuburi UV de inalta sau joasa presiune …?

Tuburi UV de inalta sau joasa presiune …?

lampa-de-fataSe pare ca pe piata aparatelor de bronzat sunt unele confuzii in ceea ce priveste bronzarea cu unitatile de inalta  presiune. Bronzarea cu tuburi de joasa presiune este foarte simpla si relativ necomplicata daca e sa le comparam pe cele doua.

Un prim avantaj pe care il reprezinta lampile de inalta presiune este abilitatea de a produce un volum masiv de UVA. Ne intrebam de multe ori la ce sunt bune razele UVA? Raspunsul este acela, de a bronza deja un ten bogat in melanina. In general tenul bogat in melanina este tenul care a fost expus in repetate randuri la razele UVB.

De aceea de ex. britanicii sunt palizi la fata si au tenul deschis, dar bogati in melanina in timpul verii datorita expunerii constante la razele UVB. La fel sunt si italienii al caror ten este bogat in melanina, insa aceasta ramane palida pana in momentul in care sunt expusi la razele UVA, cu ajutorul carora vor obtine un bronz mult mai intens.
Acest proces de bronzare se numeste Pigmentare Imediata – se inlatura dupa un timp si trebuie mentinut.

Lampile de joasa presiune pot fi facute sa coincida aproape la fel cu spectrul de randament al lampilor de inalta presiune dar nu poate sa coincida cu intensitatea acestuia. Astfel, cu UVA vom obtine o pigmentare imediata care va incanta clientul dar prevazand ca acestia deja au fost expusi la razele UVB si tenul acestora este pregatit. Sau de ce nu acestia isi pot pregati tenul facand cateva sedinte la aparatele dotate cu tuburi de joasa presiune, care este la fel de puternic ca razele soarelui mediteranian la miezul zilei.
Deci idea de a ne bronza cateva sedinte la un aparat cu tuburi de joasa presiune inainte sa trecem la un aparat cu unitati de inalta presiune incepe sa capete sens.
Totusi acesta va capata sens numai in cazul in care bronzarea la unitatile de inalta presiune este vazuta ca si o experienta unica.lampe_bluesensation

In concluzie, bronzandu-ne la un aparat care este dotat cu lampi de inalta presiune sau cele dotate cu lampi Cosmedico VHR 9K90 vom obtine rezultate optime, tenul nostru insa trebuie sa fie pregatit.

About the author

Info bronzare

Leave a comment: