Shea Butter: „Aurul Africii” sau ” Aurul Femeilor”?

shea_butterCU SIGURANTA AMBELE!

Untul de Shea s-a dovedit a fi un element de nepretuit atat in domeniul cosmetic cat si in cel culinar. Proprietatile sale, atat in forma neprelucrata, cat si sub forma de ingredient, i-au dobandit un loc binemeritat la nivel mondial, fiind acum introdus si pe piata romaneasca prin intermediul noilor creme din gama de la Radical.

Femeile pur si simplu ajung sa-l adore datorita faptului ca are efect asupra celor mai frecvente si argente probleme ale lor. Astfel untul de karité, prin vitaminele A si E intinereste si confera elasticitate si fermitate pielii, ajutandu-ne si in lupta cu ridurile. De asemenea previne si uscarea pielii si a parului. Constituie un remediu eficient pentru parul uscat si deteriorat, conferindu-i stralucire si volum. Fortifica cuticulele si unghiile.

Dar nu numai femeile pot beneficia de efectele miraculoase ale untului de shea ci si barbatii si copii, deoarece ajuta la eliminarea toxinelor din muschii inflamati, fiind folosit de catre sportivi atat inainte de antrenamente cat si dupa pentru o recuperare mai rapida.

Pentru bebelusi este un element de nepretuit intradevar, dat fiind faptul ca previne iritarea pielii sensibile, ajutandu-i sa doarma mai bine.

Efectul avut asupra pielii uscate ii ajuta si pe cei in varsta in lupta cu pielea uscata de pe maini si incheieturi.

In concluzie untul de shea este aur pur , nu doar aurul africii sau al femeilor, ci al tuturor.

Articole similare
About the author

Bufnita

Leave a comment: