Ponturi pentru deschiderea propriului salon de bronzare

Salon bronzare profesional

Saloanele de bronzare de obicei merg foarte bine deoarece multe persoane le vizitează regulat pentru a se bronza. Marea majoritate a persoanelor nu au timpul suficient pentru a face și o baie de soare. Salonul tău le poate oferi o locație relaxantă pentru a-și programa o ședință de bronzare în funcție de programul lor.  Este important să țineți minte că aceste tipuri de saloane oferă astfel de servicii clienților așadar asigurați-vă că aveți clienți 100% mulțumiți de aceste servicii.

Având un salon de bronzare trebuie să fi pregătit pentru a satisface nevoile clienților tăi.  Acest lucru înseamnă că trebuie să deschizi salonul de bronzare pentru ca ei să facă o ședință înainte de a merge la birou sau îl ți deschis până aceștia ies de la servici și îți pot face o vizită. Asigură-te că nu faci programări suprapuse întrucât cei care își fac o programare aleg aceast serviciu tocmai pentru că trebuie să intre la solar și să iasă într-un anume interval de timp. Dacă în mod continuu așteaptă se vor sătura curând de această așteptare și vor opta pentru un alt salon.

studio_bronzareAvând ăn vedere că este o afacere sezonieră trebuie să acorzi o atenție deosebită finanțelor. Dacă cheltui tot profitul realizat în vară, cum vei plăti cheltuileile de întreținere și aparate când iarna își face apariția? Trebuie să ai în vedere și costul echipamentelor pentru un salon de bronzare. Consumul energetic va fi și el scump.

Dacă  investești în aparate second-hand trebuie să te asiguri că vor funcționa cum trebuie. Clienții nu vor fi mulțumiți dacă acest lucru nu se întâmplă. Reparațiile necesare pot fi costisitoare așadar asigură-te că ai prevăzut în buget și acest lucru.

Întreține constant aparatele de bronzare astfel încât acestea să aibe o durată de viață mai mare. Asigură-te că ai un service în zonă sau accesibil înainte de te angaja în afacerea bronzare.

Trebuie să acorzi atenție amplasării aparatelor astfel încât clienții să nu se simtă înghesuiți sau cu intimitatea compromisă.

Informează-te pentru a le oferii clienților sfaturi profesionale când îți vor vizita salonul. Aceste informații se referă la durata de bronzare la prima ședință, riscurile expunerii la razele UV asupra pielii, produsele indicate pentru accelerarea bronzului în funcție de tipul lor de piele. Obținerea acestor informații presupune procurarea unor materiale de citit. Trebuie să împarți aceste informații acumulate și cu angajații tăi care vor consilia  clienții pe parcursul ședințelor de bronzare.

De obicei oamenii devin fideli unui salon de bronzare, așadar va trebui să muncești din greu pentru a avea câți mai mulți clienți în salon.  Oferă-le ceva gratuit și este posibil să te viziteze.  Poate fi o ședință gratuită de bronzare, sau intrarea în competiție pentru un premiu mare, sau o loțiune de bronzare gratuită la achiziționarea unui abonament de 3 luni. Reclama din gură-în-gură va fi succesul vital pentru salonul tău. Asigură-te că clienții actuali au numai cuvinte de bine să adreseze salonului tău. Găndește-te la oferte fabuloase pentru a-i motiva să promoveze salunul tău și prietenilor.

Dedicarea spre servicii de calitate este un TREBUIE pentru succesul unui salon de bronzare. Amintește-ți că clienții pot alege să meargă în altă parte dar totuși se află în salonul tău. Asigură-te că angajații tăi înțeleg perfect cum te aștepți să fie tratat fiecare client care te vizitează. Ieși din tipare și oferă-le niște avantaje precum cafea proaspătă și articole revigorante pentru a le serci după ședința de bronzare.

Secretele unui salon de succes au fost prezentate aici pentru a le face cunoscute doar. Depinde de tine dacă vrei să le aplici sau nu. Poți  afla că trebuie să faci niște modificări în planurile tale după ce-ți faci o bază de clienți. Ei ar putea fi o sursă valoroasă de informații așa că prețuiește-o. Succesul salonului tău se bazează pe cât de mult ești capabil să satisfaci nevoile clienților tăi.

About the author

Bufnita

1comment

Leave a comment: