Tuburile Cosmedico Collagen Pro Beauty

Tuburi Cosmedico colagen

5 motive incantatoare pentru Cosmedico COLLAGEN Pro Beauty in salonul tau:

• Oferta suplimentara de tratament de infrumusetare pentru clientii de solar
• Permite intinerirea pielii in aparatele de bronzare neutilizate
• Schimba doar tubutile si doteaza aparatul cu tuburi colagen
• Potrivit tuturor tipurilor de aparate
• Castiga noi segmente de piata

Procesul de imbatranire este insotit de doi factori: cu cat pielea devine mai imbatranita, cu atat mai redus este metabolismul pielii. Acest lucru duce la scaderea energiei celulelor fibroblast, care produc collagen si elastina. Mai mult, capacitatea corpului de a produce nutrientii necesari celulelor fibroblast deasmenea scade. Rezultatul este o productie redusa de collagen si elastin care se reflecat in linii fine si inegale si un aspect lasat al pielii.

Valurile gentile de lumina rosie produsa de lampile COLLAGEN stimuleaza reinceperea producerii colagenului care tonifica pielea si a fibrelor de elastina in cele mai profunde straturi ale dermei. Aceasta stimulare photo bio are un effect vizibil si asupra ridurilor si activeaza metabolismul pielii. Rezultatul este o piele ferma si intinsa cu riduri reduse, un aspect proaspat si un look radiant incantator.

Efectul de Cosmedico COLLAGEN Pro Beauty

Cu lampile Cosmedico COLLAGEN Pro Beauty, reintinereirea pielii nu mai este doar un vis. Cercetarile indica ca productia naturala de collagen poate fi stimulate cu lumina rosie. Tuburile Cosmedico COLLAGEN Pro Beautyemit o lumina rosie delicate cu lungimea de unda precisa si livreaza exact tipul de radiatie rosie care incurajeaza regenerarea collagenului si activeaza procesul de intinerire al pielii.

Beneficii:

• Efect anti-imbatranire vizibil
• Reducerea liniilor fine, in special in jurul ochilor, gatului, zonei din jurul gurii si buzelor
• Imbunatatirea elasticitatii pielii, supletii si fermitatii acesteia
• Reinnoirea fibrelor de collagen si elastina
• Activarea metabolismului pielii
• Promovarea unui ten sanatos
• Lipsa efectelor secundare sau daunatoare
• Lipsa durerii

Aplicarea

Pentru un effect anti-imbatranire vizibil, tratamentele pentru o perioada de 4 – 12 saptamani sunt recomandate. Cu toate acestea, frecventa si durata tratamentelor trebuie adaptata in functie de nevoile individuale ale fiecarui client.Noi recomandam ca tratamentul sa fie recomandat de specialisti calificati in cosmetica, dermatologie care pot adapta tratamentul la conditiile pielii fiecarui client asigurand cele mai bune rezultate.

Folosirea cremei cu acid hyaluronic in combinatie cu tratamentul pot sprijinii efectul de anti-imbatranire.

Tineti ochii inchisi pe parcursul tratamentului. Ochelarii de protectie nu sunt necesari.

Terapia collagen cu Cosmedico COLLAGEN Pro Beauty nu foloseste laserul. Lumina rosie vizibila este calda, nu fierbinte si activeaza procesul natural de photo bio stimulare. Nu exista nici un fel de durere resimtita pe parcursul tratamentului si lumina rosie poate fi aplicata pe orice fel de piele de orice varsta sau sex.

 

Lampile Cosmedico COLLAGEN Pro Beauty se potrivesc in aparatele de bronzare existente la fel precum lampile UV permitandu-va transformarea aparatului de bronzare intr-un aparat de terapie prin lumina.

About the author

Bufnita

Leave a comment: