Un nou jucător pe piața DHA

Pe piata saloanelor de infrumusetare din Romania se vehiculeaza tot mai des un nou trend de bronzare. Dupa toate discutiile pro si contra solar, bronzarea organica cu solutii DHA vine  ca o manusa pentru cei care nu pot sau nu vor sa beneficieze de beneficiile razelor UV. TALNES Impex un jucator consacrat pe piata bronzarii artificiale, lanseaza un site nou (www.bronzareA-organica.ro) impreuna cu brandul Chocolate Brown, menit sa duca la perfectiune – asa cum va obisnuit deja – acest serviciu prin importarea si vanzarea unor produse de maxima calitate din SUA, Australian Gold si Norvell sunt doar cateva dintre acestea.

Sa vedem cum se declara TALNES despre noua filiala:

Chocolate Brown este stabilit în Braşov. Background-ul nostru este în domeniul bronzării şi saloanelor de înfrumuseţare, marketing-ului.
Pe parcursul acestor ani de experinţă am conştientizat că deşi exista o concurenţă acerbă pe piaţă, nici o altă companie nu oferă  acea experienţă de One Stop Shopping pe care majoritatea clienţilor o caută în viaţa tumultoasă de zi cu zi. Profesioniştii doresc să producă bani, nu să consume timp căutând produse şi cele mai bune preţuri. Aceasta devine misiunea noastră, să construim un site pe care profesioniştii din această industrie de bronzare artificiala să poată naviga şi să  găsească rapid cele mai bune produse, la cele mai bune preţuri. Dorim să le oferim celor din industria înfrumuseţării şi bronzării, precum şi celor care doresc să păşească în domeniul bronzării organice, nu doar produse, ci şi un suport pentru a învăţa şi a se perfecţiona în aceste servicii minunate şi oportunităţi de afaceri. Cu aceste cunoştinţe, multă cafea, şi puţin mai multă încredere, s-a născut Chocolate Brown.

Acest site este îndestulat de consiliere gratuită despre cum să te decizi dacă acest domeniu ţi se potriveşte, dacă vrei să debutezi în bronzare organică, şi să clădeşti o relaţie fericită şi fidelă cu clienţii tăi. Credem că dacă oferi oamenilor informaţii despre un serviciu, şi despre tipurile de produse pentru ei, vor putea să ia o decizie în cunoştinţă de cauză despre ce li se potriveşte cel mai bine. După cum vei putea vedea, este disponibil orice produs despre care discutăm pe site, produse profesionale care au trecut testul de-a lungul timpului, şi sunt privite în industria din care fac parte precum Cele mai Bune din Clasă.

Deoarece înţelegem că găsirea surselor de aprovizionare este la fel de importantă precum găsirea clienţilor, îi rugăm pe profesioniţtii noştrii din domeniul marketing-u-lui să lucreze la dezvoltarea  unui instrument care ar permite clienţilor să identifice profesioniştii din industria bronzării organice de la nivel local doar printr-un click, profesioniştii Chocolate Brown din oraşul tău. Acest instrument este extrem de important, deoarece dacă nimeni nu te găseşte, atunci restul nu prea mai contează. Aşadar, în timp ce tu eşti ocupat cu clădirea afacerii tale, şi cu păstrarea clienţilor fericiţi şi sănătoşi, noi vom fi aici făcând ceea ce ştim mai bine – găsind clienţi pentru tine şi menţinându-te aprovozionat cu cele mai bune produse din industria DHA.

Mulţumim că te-ai oprit pe la noi şi iti dorim Bronzare Fericită!

Articol preluat: www.bronzareA-organica.ro

About the author

Bufnita

Leave a comment: