Aparate colagen

Tratamentele cu lumina rosie asa zisele tratamente de anti imbatranire cu colagen sunt din ce in ce mai cunoscute si mai cautate in lume.

Noi cei din industria bronzarii primim cu bratele deschise aceasta oportunitate pe care ne-o ofera aceasta afacere, avand in vedere ca aparatele de bronzat sunt in legatura stransa  cu aparatele cu colagen.
Printr-un efort financiar minim orice aparat de bronzat nou sau folosit se poate transforma intr-un aparat ce ofera cu totul alte efecte decat bronzarea, mai exact regenerarea si reinvigorarea pielii prin lumina rosie.

Producatorii cei mai importanti de echipamente de bronzare din lume, Ergoline si Hapro, au lansat pe piata categorii noi de produse pentru industria beauty doar printr-un simplu facelift si schimbarea tuburilor UV cu tuburi colagen.

Chiar si voi puteti sa va deschideti o astfel de afacere sau sa va reprofilati partial sau integral daca detineti un salon de bronzare.

Dar oare cat costa aceste investitii si cati bani se pot castiga din aceasta afacere? Exista riscuri?
La toate aceste intrebari va vom raspunde in articolele viitoare si putem de acum sa va dezvaluim … raspunsurile sunt mai mult decat convingatoare!

About the author

Bufnita

Leave a comment: