Amber Sun pH Balance

Amber Sun PH Ballance
Foarte multe saloane de infrumusetare ofera servicii de bronzare organica folosind in mare parte doar o solutie cu o anumita concentratie de DHA (neesential dealtfel) fara ca sa puna accent pe pregatirea tenului.
In afara de exfolierea celulelor moarte ale pielii prin produse abrazive, anterior sedintei de bronzare, este EXTREM DE IMPORTANT pentru reusita bronzului a se folosi o alta solutie care regleaza si uniformizeaza nivelul pH-ului pielii.

Chocolate Brown reprezentant NORVELL in Romania va prezinta un produs unic:

Amber Sun pH Balance
Solutie ptr reglarea pH-ului. Pregateste pielea pentru bronzarea fara UV.

Exfoliere usoara: Spray-ul glicolic exfoliaza gentil si curate pielea pentru rezultate DHA optime si de durata.

Sporeste rezultatele DHA: Extractul primar de fructe ajusteaza nivelul pH-ului pielii pentru a sporii reactia DHA rezultand un bronz mai profund, mai intens.

Culoare mai inchisa, Aurie: Nivelul redus al pH-ului rezulta intr-un bronz mai accentuat – nu „portocaliu”, mai realist, cu aspect natural.

Hidratare Suplimentara: spray-ul de echilibrare al nivelului pH-ului este conceput pentru a adauga hidratare pielii pentru a combate efectele astringente ale DHA-ului.

Indicatii: Folositi exact inaintea sedintei de bronzare. Spray-ati usor peste intreaga zona care urmeaza a fi bronzata si masati usor pentru a intra in piele, cu mainile sau cu un servetel. Apoi continua sedinta de bronzare cu produsul pe care-l doresti. Foloseste-l si intresedintele de bronzare pentru a mentine culoarea.

.
Articole similare
About the author

Bufnita

Leave a comment: