Despre bronzarea organică

bronzarea organică

Bronzarea cu Spray, bronzarea DHA sau bronzarea fără UV, este în zonă de ceva timp. Este o industrie foarte profitabilă și devine din ce în ce mai populară. Mai sigură decât expunerea la razele UVA/B, bronzarea spray oferă un minunat ten bronzat care durează pentru câteva zile, și te face să arăți și să te simți minunat!

Fie că ești nou în industria bronzării sau vrei să introduci un nou serviciu în salonul tău, șansele sunt ca tu déjà să fi realizat potențialul acestui tratament foarte ușor. Cu un cost de €15 – €25.00 în funcție de regiune, pentru o ședință de 20 de minute care include pregătire, consultare, poți vedea rapid cum în curând vei iesi pe profit…)

Iată o colecție din cel mai frecvent adresate întrebări:

1. Cu ce începi?

Ei bine mai întâi ai nevoie de echipament special și anume:

 1. Aparatul spray pentru bronzat
 2. Cabina
 3. Soluțiile de bronzare
 4. Cremă de protecție
 5. Cremă pentru luciu
 6. Materiale Promoționale

La fel de importantă este și bronzarea. Chiar dacă nu ai experiență în industria bronzării, schema acreditată de bronzare înseamnă că poți fi la înălțime și să conduci propria afacere în doar câteva săptămâni.

bronzarea cu spray2. Sunt începător, cum găsesc o companie care este bună pentru mine?

Dacă ești nou în această industrie vei dori să-ți alegi o companie care te sprijină și care-ți oferă service complet. Iată câteva întrebări care merită a fi adresate:

 • Mă veți sprijinii cu training?
 • Este training-ul dvs acreditat?
 • Derulați programe de instruire complete?
 • În  zona mea?
 • Mă veți ajuta cu marketing-ul?
 • Îmi veți permite să încerc soluții și produse?
 • Ce sprijin îmi puteți oferii pentru afacerea mea?
 • Pot lua legătura cu alți clienți de-ai dumneavoastră pentru a vedea cum se descurcă ei?
 • Ce telefon de service oferiți?
 • Cât de repede puteți livra produsele?

3. De ce sunt mai multe feluri de aparate de bronzare cu spray?

Sunt două tipuri diferite de aparate de bronzare cu spary. Compresoarele, unde ai un instrument de măsură pentru a regla presiunea și High Volume Low Pressure sau HVLP. HVLP-ul este o turbină, presetată la aproximativ 2psi.
HVLP-urile sunt sigure și ușor de folosit. Deoarece psi (presiunea) este atât de mică aparatele HVLP suflă soluția de bronzare pe piele atât de gentil încăt este o  minimă ‘risipire în lateral’. Ceea ce înseamană că se folosește mai puțină soluție și mai puțină este irosită.

În ceea ce privește aparatele ai de unde allege.  Unele au motoare mai mari, potrivite pentru o utilizare mai intensă, petreceri de bronzare, saloane cu trafic intens etc și altele sunt potrivite pentru o utilizare mai puțin intensă, compacte și minunate pentru a fi mobile sau pentru saloanele cu spațiu mic de depozitare. Luați legătura cu unul din consultanți și vi se va explica ce aparat este potrivit pentru dumneavoastră și de ce.

4. Ajunge spray-ul peste tot în jurul clientului?

Pentru propria preocupare profesională, și relaxarea clientului , vei avea nevoie de o cabină.

Precum aparatele, există diferite tipuri de cabine. Unele sunt foarte mari, grele și a căror instalare durează. Cea mai solicitată cabină este cea pop-up, creată de Spray Tan Cubicle Company.

Cabina pop-up este ușoară, ia secunde să fie montată și înlăturată, perfectă și pentru  saloane sau bronzare mobilă. Din fericire aceasta este opțiunea cu costurile cele mai mici precum este de altfel și cea mai convenabilă.

Dacă vrei să cumperi o cabină trebuie să ai în vedere:

 • Greutate
 • Spațiu de depozitare
 • Ușurința în folosire
 • Compatibilitatea extracției
 • Asprime
 • Aspect

Multe saloane cu activitate intenă încă folosesc cabinele pop-up pentru că sunt atât de ușor de folosit.

cabina-spray-tanning5. Cum funcționează soluția?

Reacția la spray este similară oxidării unui măr care a fost mușcat o dată și lăsat deoparte. Zahărul și aminoacizii  din măr reacționează cu oxigenul din aer și devin maronii. Soluția pe care o spray-ezi pe client conține un ingredient active  bazat pe zahăr, numit DHA. Combinat cu aminoacizii din piele și oxigenul din aer oferă pielii o superb culoare maronie, oferind un bronz de durată.

Soluția conține deasemenea și un ‘ghid’ de culoare pentru a artăta consultantului unde să aplice. Culoarea de ghidare se spală lăsând în urmă un bronz superb.

Bronzarea DHA influențează straturile superioare ale pielii, având astfel o durată de 7 zile, stilul de viață și lipsa întreținerii reducând această  perioadă.

6. Ce soluție să aleg?

Sunt disponibile diferite soluții pentru bronzare cu spray de 8, 8.5, 10, 12 și 12.5% DHA astfel încât va fi cel puțin una se va potrivi fiecărui client al tău. Cu cât este mai mare concentrația de DHA cu atât mai închisă la culoare va devenii pielea clientului tău. Ca o regulă folosește  concentrația 12 și 12.5% pentru piele măslinie, 8 și 8.5% pentru ten deschis la culoare și 10% pentru cei care se bronzează bine la soare. Dacă observi o culoare portocalie nenaturală pe pielea cuiva, este rezultatul a prea mult  DHA pentru tipul lor de piele, pentru a evita acest lucru, folosește un procent inferior pentru tenul pal.

Cea mai bună soluție de a încerca o soluție este de a o testa.

7. De ce training am nevoie?

Un training mai bun este în folosul clienților tăi, mai bun pentru tine și pentru afacerea ta. Profit de orice posibilitate de a te perfecționa, dar asigură-te că este un program bun de training – nu vrei să preiei obiceiuri proaste!

Unii producători au training-ul acreditat de foruri superioare. Acoperă toate aspectele bronzării precum:

 • Contraindicații
 • Siguranță și sănătate
 • Întreținerea aparatului
 • Practica Aparatului Spray
 • Consultanță de Marketing

8. De ce suport tehnic voi avea nevoie?

În timp ce bronzarea DHA este destul de direct și simplă, totuți trebuie să te descurci su dispozitive și soluții , așadar nu subestima nevoia de suport. De multe ori este doar conștientizarea faptului că ai pe cineva să te ajute care te face să treci peste probleme. Cu profesioniști în jurul tău ai siguranța unei campanii naționale de success, pentru a te ajuta să reușești…

cabina bronzare dha9. Ce prețuri pot practica?

Prețul tău va fi influențat de prețul zonei , cel mai jos preț tinzând spre aproximativ €10. Dar €15 – €20 este de fapt mai des întâlnit.

10. Cât timp îmi va lua pentru a învăța?

Training-ul este vital, și ulterior se pune problema training-ului până te perfecționezi. Unele persoane au nevoie de  10 clienți, altele de câteva în plus.

11. Cât timp va dura un tratament complet?

Ei bine la început probabil 15 minute sau ceva de genul asta. Nu-ți fă problem totuși vei grăbi ritmul curând odată cu experiența,  dar merită să-ți aloci tot timpul necesar pentru a avea un client mulțumit.

12. Trebuie să vin din domeniul Beauty?

Nu în nici un caz. Cu un training profesionist și suportul de rigoare acesta devine o afacere minunată pe care să o derulezi și tu poți incepe de la 0.

13. Am nevoie de asigurare?

Da categoric oferă credibilitate afacerii, încredere clienților tăi și acoperire la evenimentele rare în care ai putea avea nevoie.

14. Cât timp va dura bronzul?

De obicei soluțiile sunt îmbuteliate în recipient de 1 litru. La început probabil vei folosi un flacon pentru 10 – 12 persoane, deși prin training și experiență poți ajunge la 15-18 în funcție de mărimea corpului pe care îl spray-ezi.
Dacă obți mai putin de două cifre, trebuie să discuți cu cineva din echipa tehnică care va găsi soluții și căi de îmbunătățire.

bronzare dha inainte-dupa15. Cum îmi pot face reclamă?

Poți folosii flyere, postere, cărți poștale și broșuri. Acestea sunt perfecte pentru a le plasa la aviziere, pentru a le baga sub ușă și pentru a le distribui, cu posibilitatea de a personalize chiar și materialele promoționale ale distribuitorului.

16. Vreau să încep – ce ar trebui să fac?

Dacă ești déjà în afacere poate ai la îndemână o parte din infrastructură, astfel că sugerăm un kit de bază pentru a-l plia la ceea ce déjà ai pe stoc.

Dacă ești un începător, din nou, lasă-ne să te ghidăm spre ceea ce îți trebuie. Poate vei dori să începi cu o investiție minoră, sau s-ar putea să ai déjà un prieten care este în domeniu și știi că te-ai putea descurca cu o afacere la nivel înalt.

17. Dacă voi avea nevoie de ajutor ulterior vânzării?

Firmele de distribușie de obicei îți oferă suport tehnic și consiliere.

18. Nu am avut propria mea afacere până acum, cum încep?

La achiziționarea kit-ului de început, este posibil să primești și un Manual de Marketing cu câteva idei minunate cu care să începi, dar sunt și prezentări regulate unde poți cunoaște câteva minți laminate și de unde poți spicui ponturi și idei noi. Prin înregistrarea adresei de e-mail poți deasmenea să primești newslettere cu diverse informații.

19. Cum fac o comandă nouă când mi se termină produsele?

Fie telefonic, fie comandă online, dacă comanzi înainte de 1pm, se poate  expedia coletul prentru o livrare în ziua următoare,   pentru unele adrese durata de livrare este puțin mai mare, trebuie verificat la plasarea comenii.

cort bronzare spray20. Este posibil să ai acest serviciu mobil?

Clar. Cabina pop up cubicle a fost special concepută pentru asta, luând secunde pentru a fi montată și împachetată imediat  și este ambalată. Oferă încredere clienților și tie un look profesional.

21. Tocmai mi-am deschis propriul salon, bugetul meu este redus dar totuși vreau să profit de afacerea bronzare DHA

Având un salon probabil că ai o mare parte a infrastructurii gata așadar kit-ul de bază este ceea ce îți lipsește, cu o investiție minimă.

22. Pot suna pentru a afla mai multe, sau este posibil să  mă întâlnesc și cu alte persoane pentru a afla cum le merge?

Binențeles că se poate suna, scrie un e-mail sau chiar vizita producătorul de asemenea produse. Deasemenea există și expoziții și evennimente de jur împrejurul țării, putând să-ți faci o programare pentru a întâlnii consultanții prezenți acolo. (Majoritatea evenimentelor au intrarea liberă, doar trece-ți numele pe lista de invitați).

About the author

Bufnita

Leave a comment: