Ponturi de bronzare II

ponturi de bronzare

Ponturi de bronzare 2

Iată un al doilea pont care te va ajuta în obținerea unui aspect sănătos, a unui bronz de durată…

Dacă ești doar la începutul sedințelor de bronzare, amintește-ți să începi pas us pas. Orice ai face, nu dorești să te arzi – nu te poți bronza deasupra pielii arse și va trebui sa o iei de la capăt.

Vechea zicală „la inceput mă ard dar apoi mă bronzez” este complet falsă,  pur și simplu nu trebuie să fie așa. Dacă te arzi, pielea ta îți spune că primește prea mult soare și ulterior se va cojii.

Așadar începe cu un număr redus de minute și crește-le pe măsură ce înaintezi cu ședințele de bronzare. Dacă ai pielea albă dar totuși te poți bronza, nu ar trebui sa stai mai mult de 6-7 minute pentru prima expunere într-un aparat de bronzare cu expunere standard de 20 de minute.

Ponturi de bronzare 3
Bronzează-te o dată la fiecare 24-48 de ore pentru a crea baza bronzului (la un salon de bronzare). În funcție de cum se comportă tenul tău, poți decide dacă să mergi o dată pe zi sau o dată la două zile.

O regulă la degetul mare este dacă pielea ta nu este rozalie în următoarele 24 de ore  după ședința de bronzare, probabil poți merge din nou următoarea zi fără nici o problemă.

Dacă pielea ta este prea rozalie, o simți uscată și te mănâncă, sau ai vreo iritație, acesta este un semn că ai stat prea multe minute și trebuie să faci o pauză mai mare până când nu mai ai astfel de simtome și ulterior sa reiei ședințele de bronzare.

About the author

Bufnita

Leave a comment: