Sunless, bronzare fara ultraviolete.

bronzarea fara ultraviolete

 

Privindu-i pe Brad Pitt, Jennifer Aniston, Paris Hilton si multe alte persoane din lumea showbizului am crede cu totii ca isi petrec tot timpul pe plajele din California si in sala de forta, insa ne-am insela amarnic. Bronzul lor auriu nu se datoreaza nicidecum soarelui californian, nici macar razelor UV, ci noii tehnologii „sunless”, fara soare.
Dupa ce aceasta tehnica a cucerit Hollywoodul, a patruns si pe celelalte piete, oferind ocazia de a obtine un bronz superb si persoanelor care nu se pot expune la razele UV sau au oarecare retineri in aceasta privinta.
Pentru a satisface si cele mai exigente gusturi marii producatori mondiali din domeniu au dezvoltat diverse tehnologii ” sunless„. Astfel putem optiona pentru oricare dintre variantele: cabina spray sunless, sistem manual de pulverizare, sistem manual cu turbina, sistem cu aerosoli sau autobronzante.

bronzare-sunless-inainte-dupaLarg raspindite in ultima perioada sunt sistemele manuale, dat fiind ca rezultatele pot fi cu adevarat exceptionale. Aceasta metoda este in special preferata de persoanele publice, deoarece cu ajutorul sistemului de pulverizare se pot contura frumos muschii abdominali, sanii se pot contura astfel incat sa para cu o cupa mai mari, se poate defini decoltajul. Cu ajutorul unui specialist bun se pot face mici minuni fara interventia unui chirurg plastician, in numai 30-40 de minute.

Cu ajutorul sistemului HVLP (High Voltage Low Prossure) rezultatele se obtin in numai 5-10 minute, dat fiind faptul ca pulverizeaza o cantitate mai mare de solutie deodata. Datorita turbinei aceste sisteme implica o foarte buna acoperire si o proportie infinitezimala de supra pulverizare. De curand unul dintre marii producatori in domeniu a dezvoltat un model dotat cu laser. Acest laser are rolul de a ghida specialistul pentru ca astfel sa obtina un bronz uniform pe tot corpul.

Cabinele spray sunless ofera o alternativa mai rapida decat sistemele manuale, oferind totodata o intimitate mai mare, nefiind necesara asistarea de catre un specialist, unele cabine fiind chiar dotate cu un sitem voce, care il ghideaza pe client in a obtine rezultate excelente si prin miscare, astfel incat corpul sa fie expus la solutie in mod echilibrat. Cabinele se pot regasi in numeroase formule: avand un brat mobil sau static cu numar variabil de duze. Unele beneficiaza chiar si de un sistem automat de curatare.

Avand acum o istorie de o jumatate de deceniu, lotiunile autobronzante au cunoscut o raspandire larga, data fiind usurinta cu care pot fi folosite si rezultatele bune pe care le ofera. Multi clienti folosesc aceste produse in vacante pentru a da un plus bronzului natural. Sistemele cu aerosoli au fost dezvoltet pe baza aceleiasi tehnici si acelorasi idei fiind folosite in medii similare cu lotiunile.

Usurinta folosirii lotiunilor autobronzante si rezulatele oferite sunt reflectate si de faptul ca folosinta lor este larg raspandita si in randul bodybulderilor care iau parte la concursuri, dat fiind faptul ca tenul bronzat scoate in evidenta musculatura bine definita prin jocul de lumini si umbre.sunless_tan
Toate aceste sisteme au un numitor comun, principala substanta activa continuta este DHA, dihidroxiacetona, un ingredient incolor derivat din glicerina care interactioneaza cu aminoacizii din stratul superior al pielii, schimbandu-i culoarea.
Dat fiind ca are efect numai asupra stratului superior, bronzul conferit de acesta atinge efectul maxim in aproximativ 12-24 de ore de la folosinta, si tine intre 5 -7 zile, depinzand de modul de folosire, formula si de pregatirea pielii.

About the author

Bufnita

4comments

Leave a comment: