Dynamic Power – „modul economic” al aparatelor de bronzat

droser-electronicErgoline a deschis o noua era in performanta razelor UV cu tehnologia orientata spre viitor – Dynamic Power. Droserul electronic ajustabil ofera in jur de 25% raze UV in plus la fiecare watt de energie consumat.

Setările computerizate ale puterii oferă aparatelor de bronzare o reală diversitate de exemplu, poți folosii Dynamic Power pentru a economisii energie sau pentru performanțe maximă de bronzare în funcție de principiul de funcționare al salonului tău – fără schimbarea tuburilor sau alte adaptări ale aparatelor.  Pur și simplu fă setările necesare și totul este gata. Acest lucru permite deasemenea adaptarea rapidă și facilă la standardele UV sau liniile directoare ale propriei țări.

Bine de știut: modul econom sporește viața tuburilor până la 1200 ore. Setările alese asigură chiar și controlul tuburilor până la nivelul maxim al puterii selectat în funcție de durata de viață a fiecărei lămpi în parte. Fiecare model Dynamic Power este dotat cu un senzor IQ, tehnologie personalizată în funcție de tipul de ten din cap pânăn picioare.

About the author

Bufnita

Leave a comment: