Ponturi de bronzare

Stiu ca veti invata noi ponturi si tehnici pentru a obtine acel bronz sexy pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Chiar si clientii fideli saloanelor de bronzare vor invata ceva nou.

Pe durata minicursului GRATUIT pe tema ponturi despre bronzarea la solar vei descoperii:

  • De ce are nevoie cu adevarat pielea ta pentru a se bronza mai rapid si pentru mai mult timp
  • Cum sa reduci sau chiar se previi procesul de imbatranire…
  • Ce sa faci dupa sedinta de bronzare…marea majoritate a persoanelor nu au nici cea mai mica idee…
  • Cat de des ar trebui sa te bronzezi…stii cu adevarat?
  • Ce ar trebui sa vezi la un aparat de bronzare pentru a stii ca nu esti tras pe sfoara…
  • Si mult mai mult!

Asadar entuziasmeaza-te si citeste fiecare email pe care il primesti de la noi.

Hai sa fim realisti…

Un bronz frumos te face sa arati si sa te simti bine. In plus, poate ascunde celulita urata si sa pari mai slaba!

Daca pleci intr-o excursie sau pur si simplu vrei sa arati bine pentru un eveniment care urmeaza, este important sa stabilesti un bronz de baza astfel incat sa eviti arsurile solare.

Apropo, ar trebui sa intrebi medicul de parerea lui/ei daca ai vreo intrabare de natura medicala sau vreo preocupare cu privire la bronzarea artificiala.

Daca eziti in folosirea unui aparat de bronzat dar totusi doresti sa te bronzezi, inceaca sa folosesti un spray fara UV precum bronzarea organica de la  NORVELL.

In caz contrar, mai jos gasesti primul  nostru pont care va demara incursiunea ta in procesul bronzarii  UV (restul informatiilor vor ajunge in casuta ta de email in urmatoarele saptamani)…

Pont 1:

Foloseste intotdeauna o lotiune speciala pentru solar, de buna calitate. Va ajuta pielea ta sa absoarba razele UV, ceea ce va conta in procesul de bronzare. Exista deasemenea cateva ingrediente speciale  care stimuleaza productia de melanina precum  Tyrosine, care iti va oferii maxim de rezultate dupa fiecare sedinta de bronzare.

Pielea ta are tendinta de a se usca in timpul sedintei de bronzare si daca nu folosesti o lotiune speciala pentru solar, pielea ta se va exfolia si mai repede, va devenii mai uscata si  cu aspect de coji, si-ti vei pierde bronzul mai repede. Concluzia este: pentru un bronz mai profund, mai rapid, de durata trebuie sa folosesti lotiuni speciale pentru solar de buna calitate.
Pont Bonus: Este indicat sa folosesti lotiunea speciala pentru solar imediat anterior sedintei de bronzare sau cu 1-2 ore inainte ar fi  si mai indicat. Aplicarea lotiunii de bonzare cu ceva mai mult timp inainte de sedinta ar permite pielii sa absorbe lotiunea chiar mai bine astfel incat vei obtine cele mai bune rezultate.

About the author

Bufnita

1comment

Leave a comment: