5 pasi pentru un bronz sanatos, perfect

Bronz perfect

 

Pasul 1. Demachiază-te înainte de ședința de solar!

Pasul 2. Foloseşte o loţiune specială pentru solar pentru a accelera bronzarea, a hidrata şi a vitaminiza pielea, pentru a avea un bronz intens și de durată.

Pasul 3. Consultantul nostru te va ajuta să alegi aparatul de bronzare și durata de expunere în funcţie de tipul tău de ten.

3.1. Pentru începători recomandăm aparatul de bronzare dotat cu tuburi care emit o cantitate mai mare de raze UVB (pentru expunere minimă). Aceste tipuri de raze ajută la îngroașarea  pielii prin producerea callus-ului și  implicit protejarea ei, și stimulează procesul fabricării melaninei.

3.2. Pentru avansaţi recomandăm  aparatul de bronzare dotat cu tuburi care emit o cantitate mai mare de raze UVA (care colorează melanina). Pigmenții de melanină sunt formați de celule speciale așezate profund în structura pielii numite melanocite și se miscă împreună cu celulele înconjurătoare spre suprafață.

3.3. Dacă abia ai început ședințele de bronzare și ai un ten relativ palid, primele ședințe ar trebui să fie de doar câteva minute. După un timp poți crește numărul de minute în funcție de tipul de piele si aparatul la care te bronzezi, ascultând în permanență sfaturile consultantului.

Pasul 4. Protejează-ţi ochii folosind ochelarii speciali! Lumina ultravioletă produsă de aparate este atât de puternică încât poate cauza cataractă dacă nu-i porți. Închiderea ochilor nu este suficientă. Pleoapele sunt prea subțiri încât prea multă energie va trece de acestea și poate cauza suficiente daune.

Pasul 5. După şedinţa de bronzare hidratează-ţi pielea cu o loţiune care asigură atât hidratarea, cât şi fixarea bronzului! Nu fă duș un anumit număr de ore în funcție de loțiunea folosită. Îngredienții activi din săpun pot difuza bronzul căpătat dacă este folosit mult prea aproape de ședința de bronzare.

Cu aceste cunoștințe la dispoziție, ești gata pentru un bronz sănătos, radiant!!!

NOTĂ:

Gradul de intensificare al bronzului depinde de cantitatea de melanină pe care o produce fiecare tip de piele, durata expunerii şi reacţia individuală faţă de razele UV.


About the author

Bufnita

Leave a comment: