Zilele Perfect Skin 2012 – o scurta concluzie

Ideea unui eveniment de genul “Zilele Perfect Skin” a aparut din dorinta noastra de a oferi clientilor Saloanelor de bronzare Sunkiss din Cluj o constanta doza de sanatate. Ca urmare, ne propunem sa permanentizam acest eveniment pentru promovarea bronzului frumos si sanatos.

Pentru a oferi cele mai pertinente sfaturi medicale legate de sanatatea pielii, am organizat totul in colaborare cu medici dermatologi de la Centrul Medical Medstar.

[imagebrowser id=8]

Cum s-a desfasurat evenimentul?

Evenimentul s-a desfasurat in zilele de 22 si 23 iunie 2012 in cele mai aglomerate locatii din Cluj-Napoca: Iulius Mall si Polus Center.

Au fost 2 zile de prezenta efectiva in randul vostru, momente in care am raspuns tuturor intrebarilor, am oferit consultatii medicale dermatologice gratuite, am facut planuri personalizate de bronzare. Nu au lipsit nici surprizele : minute gratuite de bronzare si creme speciale pentru solar cadou.

Cu ce informatii am ramas ?

Am invatat ca in doze rezonabile, razele ultraviolete joaca un rol esential in sinteza vitaminei D ce ajuta la fixarea calciului in oase. Acestea pot fi folosite chiar si in tratarea unor afectiuni ale pielii. Cu toate acestea , expunerea necontrolata poate provoca arsuri, alergii, imbatranirea prematura a pielii, precum si dezvoltarea unor boli mai grave ale pielii.

Totusi, am invatat ca solarul ne ofera un mediu controlat de expunere la UV, fara griji, o adevarata oaza de relaxare. De ce ? Datorita planului de bronzare personalizat oferit fiecarui client, a consilierii adecvate tipului de piele fiecarui doritor de bai de solar, aparatelor performante, a ochelarilor de protectie de unica folosinta oferiti si a cremelor profesionale speciale pentru solar.

Ce ne recomanda medicul pentru o piele sanatoasa atunci cand vine vorba de soare?

– evitarea expunerii intre orele 12-17;
– aplicarea de produse fotoprotectoare inainte de expunere;
hidratarea pielii dupa expunere;
– evitarea expunerii directe la soare a bebelusilor si a copiilor mici;
– examinarea periodica a alunitelor.

Ce ne recomanda medicul pentru expunerea la solar?

– folosirea lotiunilor speciale pentru solar ;
evitarea arsurilor ;
– folosirea ochelarilor de protectie in timpul expunerii;
– este interzisa expunerea pentru persoanele sub 18 ani si pentru cele care au tipul I de piele (foarte alba, multi pistrui, ochi deschisi la culoare).

Acestea fiind spuse, va invitam sa rasfoiti galeria foto a evenimentului pentru a rememora momentele cele mai importante.

Cu certitudinea ca ne vom intalni mai des atat in saloanele noastre cat si la evenimentele urmatoare, va dorim in continuare un bronz frumos si sanatos.

 

About the author

Bufnita

Leave a comment: