Ce este colagenul?

Ce este colagenul?

Ce este colagenul si care este rolul sau in corpul nostru?

Pielea noastră conţine fibre de colagen al căror rol este să mentină umiditatea şi să ajute pielea să rămână elastică şi flexibilă. După vârsta de 25 de ani, producţia de collagen în piele scade, pentru ca în jurul vârstei de 40 de ani să se oprească total. În consecinţă, pielea începe să arate semne de îmbatrânire – pur şi simplu se usucă.

Pentru a amâna acest proces de îmbătrânire este necesar să compensăm deficienţele de colagen ale pielii care ne predispun la apariţia prematură a liniilor şi ridurilor. Putem realiza acest lucru prin furnizarea necesarului de colagen prin aplicare externă.
Noi vă recomandăm un gel pur conţinând extract concentrat de colagen, care este uşor absorbit de ţesuturile pielii şi poate fi repartizat uniform pe întreaga suprafaţă ce trebuie tratată.

Datorită folosirii celei mai recente tehnologii de extragere a colagenului, produsele noastre prezintă o masă moleculară foarte redusă, aspect crucial pentru o absorbţie eficientă şi pentru hidratarea unor straturi mai adânci ale epidermei. În acest mod, colagenul furnizat extern poate înlocui colagenul natural, care după o anumită vârstă nu mai este produs de organism.

Colagenul captează in piele moleculele de apă, mentinând umiditatea în straturile interioare ale pielii şi evitând astfel uscarea acesteia. Pielea dumneavoastră devine netedă, catifelată şi luminoasă.

Utilizarea pe termen lung a produselor noastre ajută la eliminarea completă a ridurilor superficiale de expresie şi la reducerea semnificativă a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastră va arăta mai tânără şi mai sănătoasă.

Un articol de:

www.colagen.ro

About the author

Bufnita

Leave a comment: