Aparate de bronzat multi-funcționale

În ciuda repetatelor încercări de a demonstra contrariul, rămâne o certitudine că ședințele de  expunere regulată la un aparat de bronzare de calitate rezultă într-un ten atractiv, dar sunt și benefice pentru utilizatori.

Această constatare a fost demonstrată de un număr de studii științifice, ultimul exemplu fiind o investigație condusă de naturistul și specialistul în rinichi Dr. Rolfdieter Krause de la Clinica Universitară  Benjamin Franklin din Berlin, Germania.
Dr. Krause a descoperit că în comparație cu europenii de sud, europenii nordici sunt expuși unor riscuri mult mai mari de boli cardiovasculare, incluzând moartea subită de la atacuri de inimă. Unul dintre motivele ce cauzează acest fenomen este intenzitatea soarelui în țările Mediteraneene. Dr. Krause a demonstrat deasemena că razele artificiale produse de aparatele de bronzat au același efect pozitiv. Pentru a ajunge la această concluzie el a prescris 10 săptămâni de ședințe de bronzare pentru persoanele tinere și sănătoase, precum și pentru membrii grupurilor cardiosportive non-atletice cu probleme de sănătate cardiovasculare. Dr. Kraus a descoperit că efectele pozitive ale razelor aparatelor de bronzat erau evident măsurabile, și că tensiunea rămânea la un nivel scăzut pe parcursul unui an în rândul grupului cardio.

Totuși, efectele hipotensive ale razelor UV asupra corpului uman reprezintă doar unul din multele beneficii pentru organism. Studii științifice au demonstrat deasemenea că lumina UV are următoarele efecte pozitive:

  • Îmbunătățește circulația sangvină  și reduce risul hipertensiunii și atacului de inimă.
  • Reduce nivelul colesterolului.
  • Mărește producția  componentelor de bază ale Vitaminei D.
  • Razele UV stimulează producerea de celule imune specifice care luptă împotriva bacteriilor și virușilor în organism reduce risul bolilor dermatologice.
  • Razele UV sporesc condiția fizică  și reduce atât pulsul din timpul de repaus cât și din timpul exercițiilor.

Sursa: https://www.ergoline-beauty.com/content/index.php/4/116/0/biopositiv_benefits.htm

About the author

Bufnita

Leave a comment: