Cum sa alegi cele mai bune aparate de bronzat?

Dacă planifici să deschizi un salon de bronzare, ar trebui să te asiguri mai întâi că, clienţii tăi vor avea la dispoziţie aparate de bronzat potrivite. Există o gamă variată de astfel de echipamente, care dispun de dotari variate si intr-o gama larga de preturi. Drept urmare va trebui să aveţi în vedere mai mulţi factori înainte de luarea deciziei de a cumpăra ceva.

Un aspect ar fi să aflaţi ce tipuri de aparate foloseşte concurenţa dvs. De exemplu, poate doriţi să ştiţi dacă aceştia oferă clienţilor atat aparate verticale cât şi orizontale. Un alt factor la care să vă gândiţi ar fi caracteristicile acestor aparate de bronzat.  Cu alte cuvinte, dacă toate saloanele din zona dvs, oferă clienţilor aparate de bronzat climatizate, ar putea fi dificil să atragi noi clienţi la un salon care nu oferă măcar aceleaşi beneficii.
Marcile ErgolineHapro Luxura si KBL MegaSun ofera toata gama de aparate de bronzat profesionale de care orice client exigent se poate bucura.

Un element esenţial în căutarea unui aparat de brozare este reputaţia şi notorietatea vânzatorului. Alegerea unui partener cu rezultate remarcabile ale afacerii îţi pot oferii garanţia de a fi cumpărat un produs de calitate. Ar putea reprezenta deasemenea un beneficiu in cazul în care aparatul ar avea nevoie de service sau daca ar fi necesară achiziţionarea de piese de schimb.

Trebuie să vă gândiţi la costul energiei electrice la achiziţionarea unui aparat de bronzare. Alte aparate sunt mai puţin eficiente din punct de vedere energetic  decât cele noi, aşadar verificaţi nivelul de consum al aparatului. Deasemenea luaţi în considerare timpul mediu de expunere, în care aparatul va fi folosit, deoarece ar putea fi mai eficient să aveţi un aparat de bronzare cu efect mai mare într-un timp mai scurt.

Interesati-va asupra garantiei aparatelor de bronzare. Intrebati dealer-ul despre componentele echipamentului care sunt acoperite de garantie in eventualitatea unei defectiuni. Deasemenea, verificaţi timpul de aşteptare pentru reparaţii, dacă apare vreo defecţiune. Verificaţi dacă există posibilitate de inchiriere, inlocuire echipament pe durata reparatiilor, astfel încât afacerea ta sa nu fie intrerupta. O altă întrebare importantă este dacă o unitate defectă va fi înlocuită de dealer.

Finantarea aparatului de bronzare achizitionat poate fi un aspect major de luat în considerare la o achiziţie nouă. Mulţi dealeri oferă finanţare. Aceasta poate fi o idée bună dacă nu aţi avut încă oportunitatea de a accesa un credit. Dacă eşti proprietarul salonului şi deja ai credite angajate, totuşi, poate ai vrea sa verifici dacă rata dobânzii este comparabilă cu cea a bancilor.

Aparatele de bronzare comerciale oferă oportunitatea de a se bronza fără a petrece timp afară. In calitate de proprietar de salon de bronzare, vei oferii un produs şi un serviciu care le va permite clienţilor să-şi atingă acest scop. Când sunteţi în căutarea aparatului de bronzare potrivit sau a cabinei, ar trebui să alegi cel mai bun produs în funcţie de bugetul tău, clientelă, şi spaţiu disponibil. Făcând asta îţi asigură loialitatea clienţilor tăi, care frecventează salonul tău pentru a-şi menţine stralucirea bronzului fără soare.

About the author

Bufnita

1comment

Leave a comment: