Cum sa promovam afacerea noastra?

advertising-solarCu totii am fost impresionati de o reclama interesanta, isteata, sau de un poster sau un jingle. La un moment dat a trebuit sa ne oprim si sa apreciem faptul ca cineva , undeva ne-a atras atentia cu un mesaj.Cum sa transformam acest success in marketingul salonului nostru de bronzare , in aceasta perioada al anului, veti afla in articolul de mai jos.

Promotii:

In mod normal, promotia nu inseamna numai oferte speciale acestea fiind numai un gen de promotie. Prromotia in general inseamna activitatea prin care puteti sa va lansati oferta pentru potentialii clienti. Acestea pot fi lansate prin mai multe forme- cat mai creative cu atat mai bine. Una din cele mai bune promotii sunt campaniile lansate prin postul de radio local, care nu sunt asa de scumpe si care pot atrage atentia oamenilor asupra salonului dumneavoastra de bronzare. Posturile de radio locale pot fi interactive, cu oameni sunand la redactie si raspunzand la intrebari al caror raspuns poate aduce un premiu,de ex. o sedinta gratuita la solar, sau o crema acceleratoare, produs special pentru solar.

Interactiunea este esentiala, deoarece atrag atentia si altor persoane si ii stimuleaza pe acestia sa intre in jocul lor. O campanie bine promovata poate atrage foarte mult curiozitatea clientilor asupra salonului dumneavoastra, al solariilor cu care sunt dotate acestea, produselor si asupra staff-ului. Deoarece reclamele de la posturile de radio se difuzeaza de mai multe ori , ascultatorii sunt expusi la mesajul salonului .
Bineinteles ca postul de radio nu este singura modalitate prin care putem promova afacerea noastra, alte modalitati fiind :internetul, SMS-ul, mentionarile in presa..etc., dar nu este la fel de usor in ceea ce priveste ziarul, doar daca acesta apare zilnic. Sau de ce nu , se poate incerca si la ziarele care apar saptamanal dar numai in cazul in care este o campanie solida.

Difuzarea unei reclame la posturile de radio, personalizarea site-ului, un blog, un mail sau chiar si o campanie de SMS-uri sunt doar unele metode prin care puteti sa va faceti cunoscuti pe piata bronzarii, insa cum sa realizati toate aceste lucruri, veti afla in acest editorial.

Campania:

Campania poate fi proiectata de oricine cu simt creativ, desi poate ar fi mai bine sa il “slefuaisca “ un profesionist in media, inainte sa il trimiteti la printat, sau sa il lansati in direct, sau sa il puneti pe net. O campanie buna poate o sa va coste mai mult dar rezultatul va fi si mai de success.

Mesajul :

Alegerea mesajului pe care doriti sa il promovati este un pas foarte important. Trebuie sa fie relevanta, dar aceasta tot lasa loc pentru alegerea mai multor idei : orice are legatura cusoarele, cu caldura , prin faptul ca va expuneti intreg corpul, multitudinea produselor speciale pentru solar, aparatura etc.. Alegerea unui subiect relevant este vasta. Daca reusiti sa proiectati o campanie care sa combine interactiunea cu umorul , si cu premii o sa aveti un success de neimaginat .

Deci nu mai stati pe ganduri.. faceti-va cunoscuti astfel avand mai mult succes !!

About the author

Bufnita

Leave a comment: