De ce prea multe raze UV pot fi daunatoare?

raza-de-soareToti am constientizat importanta protectiei fata de raze solare puternicele. De exemplu folosim cremele de protectie solara cand ne bronzam pe plaja, pentru a evita arsurile la nivelul pielii. Dar de ce mai mult de 80% din vizitatorii studiourilor de bronzare in 2008 au esuat in a-si lua orice forma de protective?

In studiourile de bronzare, pielea primeste o cantitate mult mai mare de raze UV decat cea cu care este obisnuita. Acest lucru duce la o eliberare sporita de radicali si o reducere semnificativa a hidratarii pielii. Consecinta imediata poate fi un process accelerat al imbatranirii tesutului cutanat.

Lotiunile au fost special create pentru mentinerea unui ten sanatos in timp ce folosim aparatele de bronzat.

Acestea nu doar sporesc procesul de bronzare, ci in acelasi timp hranesc pielea cu ingrediente active, pe care razele UV le solicita:

  • O combinatie de vitamine care protejeaza pielea
  • O combinatie speciala de ingredienti activi, potriviti intensitatii razelor UV si care sprijina regenerarea naturala a celulelor.
  • Melanina, care sustine procesul bronzarii, fiind substanta reala ce formeaza tenul si pe care fiecare dintre noi trebuie sa o procuram prin intermediul lotiunilor speciale pentru solar.
Articole similare
About the author

Bufnita

Leave a comment: