Noutăți de la Hapro Luxura

Aparat bronzare Hapro Luxura

Idei colorate si mai mult spatiu in cabinele de bronzat!

Senzatie de wellness

Cu noua editie specială a aparatului Luxura X10, proprietarii saloanelor de bronzare pot schimba cu ușurinta atmosfera, în mod activ și flexibil,  prin culoare și lumina pentru fiecare circumstanta și dorință.Se adaptează salonului de bronzare, cabinelor și sau dispoziției clineților. Aceste caracteristici oferă aparatului de bronzare perfect un atribut radiant! Luxura X10 Admoresphere creează o experiență specială: o atmosfera armonioasă în care stilul și lumina se evidențiază una pe cealaltă. Ultima tehnologie RGB LED și un panou de comandă ușor sunt integrate în aparat pentru a  propulsa această atmosferă sublimă de wellness.

Orice îți dorești

Schimbarea culorii zilnic, săptămânal sau în funcție de o anumită temă nu reprezintă nici o problemă. Cu X10 Admoresphere orice tip de atmosferă poate fi obținută în saloane și cabine. Este ușor de adaptat dorințelor proprietarilor de saloane sau clienților. Aura plină de culoare a aparatului Luxura X10 Admoresphere poate fi deasemnea ajustată cu logo-ul companiei, pentru a sporii personalitatea salonului. Setările din fabrică ale aparatului de bronzare pot fi cu ușurință ajustate cu cantitatea de lumină necesară în fiecare cabină în funcție de momentul zilei pentru a creea dimensiunea specifică wellness.

Platoul de vibrații  – acțiune vibrantă

Nu orice client al salonului de bronzare caută un moment de relaxare în timpul ședinței de bronzare. Pentru clienții tăi mai activi platoul de vibrații oferă o soluție de ultim moment: un bronz minunat și o ședința de activă de antrenament! Un element special de vibrații poate fi integrat în podeaua aparatului Luxura’s V7. Podeaua vibrează în tip ce vă bronzați, creând o experiență nouă de bronzare completă și activă!
Antrenament relaxant, ten sportiv

Platoul de vibrații este mai mult decât o experineță extraordinară în timpul ședinței de bronzare. Vibrațiile unice activează mușchii și produc un adevărat antrenament. Combinația platoului vibrant și a solarului vertical garantează o sedință de bronzare relaxantă pentru corp și un bronz sportiv!

About the author

Bufnita

Leave a comment: