Vitaminele sunt minunate!

Soltron vitamineSoltron prezintă noi aparate de bronzare în seriile XS și XXS.

Brand-ul Soltron a fost dintotdeauna asociat cu aparate de bronzat profesionale care sunt pur și simplu ceva diferit – caracteristici unice, design care captează privirea, și prețuri imbatabile. Și în această vară, mințile creative de la Soltron din Windhagen (Germania) prezintă o altă innovație: aparatele de bronzare compacte în noile serii XS și XXS. Cele patru noi brand-uri de solare mici „fruity fresh” modelele Lime Time, Blueberry Blues, Papaya Kiss, și Sunny Starfruit întregesc mixul fructat Soltron, făcându-l și mai atractiv și ideal pentru saloanele de toate mărimile.

Binențeles, micile dulcegării de la Windhagen vin dotate cu toate funcțiile dovedite ale Soltron. Cu adevărat compacte și organizate, dar încă puternice și eficiente ca toate aparatele Soltron, acestea completează gama de produse de la JK. Toate aparatele de bronzare din seria XS sunt prevăzute cu noua tehnologie Soltron XTRA Technology, astfel garantând un bronz perfect cu standardul 0.3. Cu multitudinea funcțiilor precum suprafața de odihnă Body Comfort ,  panou de comandă Easy Touch, și o funcție de revigorare corporal, Soltron ridică încă o dată standardul chiar și mai sus. Și cu gama de funcții cum ar fi Stereo Sound Plus, care include o magazie MP3, și aer condiționat, noile aparate de bronzare sunt încă o răsfățare din coșul fructat al Soltron.

Cele patru noi aparate se pot mândri cu puterea acestora și eficiență deasemenea. Din seria XS, XS-40 Lime Time vine în trei modele: Turbo Power, Twin Power, sau Super Power, cu un total de 38 lămpi.

XS-35 Blueberry Blues este disponibil în variantele Twin Power sau Super Power, și are în total 34 lămpi. Zona facială de bronzare a ambelor aparate este echipată  cu Ultra Performance PLUS Technology și două lămpi optimizate spaghetti pentru umeri: trei lămpi potențiale de 400 watt pentru putere suculentă. Din seria XXS, Papaya Kiss și Sunny Starfruit sunt ambele disponibile în varianta Super Power. Pentru a asigura un bronza facial profund, XXS-30 Papaya Kiss este dotat cu trei lămpi de 400 watt, și XXS-25 Sunny Starfruit are o lampă facial de 300 watt. Papaya Kiss este dotat cu 30 lămpi, și Sunny Starfruit cu 27 lămpi. Și deoarece innovatorii Solton se gândesc întotdeauna la idei noi până la capăt, până în ultimul detaliu, aparatul Sunny Starfruit are un atuu foarte inteligent: Ai nevoie doar de o prinză pentru a-i da putere. Conectează-l și este gata să bronzeze. Vitamine pentru oameni!

Pentru mai multe informații despre noile serii XS și XXS de la  Soltron, vă rugăm să vizitați www.soltron.de sau www.bronzare.ro


XS-35_XTRA_BlueberryB_72dpi

XS-40_XTRA_LimeT_72dpiXXS-25_SStarfruit_72dpiXXS-30_PapayaK_72dpi

About the author

Info bronzare

Leave a comment: