Înţelegerea protecţiei ochilor

Protectia ochilorImportanţa purtării  ochelarilor aprobaţi în timpul bronzării este deosebit de importantă. Ce valoare se poate atribui pentru ceva, care este atât de vital, fiind responsabil pentru 80% din informaţia pe care o primim zilnic.

Importanţa purtării ochelarilor de protecţie este subliniată de Reglementările Federale care cer ca cel care se bronzează să poarte ochelari de protecţie, care blochează 99.9% din lumina UVB şi 99% din lumina UVA.

Pleoapa este atât de subţire, încât nu este capabilă să asigure protecţie ochiului faţă de pătrunderea luminii UV. Prea mult UVB distruge corneea, în timp ce prea mult UVA distruge retina.

UVB are o lungime de undă atât de scăzută, încât este absorbită complet de cornee, provocând arsura corneană.

Persoanele care şi-au supra-expus ochii la UVB, vor prezenta umflarea ţesuturilor oculare, roşeaţă, arsură şi o senzaţie de nisip în ochi. Dat fiind faptul că UVA are lungimi de undă mai mari, ea pătrunde în cornee şi se concentrează pe retină, unde provoacă o distrugere considerabilă, dacă doza a fost mai mare.

Întotdeauna întrebaţi clienţii dacă au la ei protecţie a ochilor. Reamintiţi-le că prosoapele, ochelarii de soare, tampoanele de vată şi pleoapele lor, nu reprezintă protecţii adecvate.

Ochii sunt prea valoroşi pentru a risca vătămarea lor şi dispuneţi de doi, ca să vă ţină o viaţă. Sunteţi răspunzător prin lege, pentru siguranţa ochilor clienţilor dvs. şi niciodată nu puteţi lua această responsabilitate prea în serios.

About the author

Bufnita

Leave a comment: