Noutăți din industria bronzării 2009 … Collarium-urile!!!

collariumIndustria cosmeticii înflorește!

Pentru femei în particular, trend-ul produselor nu dă nici un semn de încetinire. Acest trend a resuscitat pe deplin studiourile de bronzare atât de departe.
Unii producători de aparate de bronzat furnizează studiourilor de bronzare o ofertă adaptată care merge mână în mână cu acest trend.
.

 

Au fost create aparatele de bronzat care combină lumina UV cu colagen-ul creând asa numitele collarium-uri. Aceste aparate sunt menite sa ajute femeile tinere să-si păstreze prospețimea caracteristica tenului și să ofere femeilor mature  experiențe de reîntinerire până la remodelare completă. Collarium-urile vizează segmente noi de clienți și pot fi folosite pe tot parcursul anului.

Cumpărătorii inițiali deja aclama: „aceste aparate sunt excelente, atotcuprinzătoare de succes. Au adus deja noi clienți din primele zile. Vor revoluționa piața noastră. Sunt cu adevărat concepute pentru orice femeie!”

Cercetarea de piață indică:

  • 100% din utilizatori au observat o îmbunătățire semnificativă a cutelor fine și ridurilor de pe față și decolteu.
  • 88% din utilizatori au observat o îmbunătățire semnificativă a cutelor profunde și ridurilor de pe față și decolteu.
  • 100%  din utilizatori au observat o îmbunătățire clară a fermității și elasticității pielii corpului.

Grupul de firme JK producător al mărcilor Soltron si Ergoline lansează noua gamă BEAUTY.
Află mai multe despre tuburile colagen si despre aceste aparate perfecte pentru orice salon de înfrumuseţare, cosmetica si wellness.

 

About the author

Bufnita

Leave a comment: