Preocupările afacerii bronzare

studio-bronzareExistă câteva preocupări ale afacerii salon de bronzare pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a te apuca de treabă. În felul acesta îți asiguri un business de succes în locul unui cu cheltuieli pe care nu le poți acoperi și saloane de bronzare goale care are trebui să-și păstreze clienții pentru a avea un bronz continuu.
Cheltuielile până peste cap pot mânca definitiv profiturile salonului. Costul echipamentelor este foarte prăpăstios. Va trebui să ronțăi cifre pentru a determina cât de mult poți investii în acestea. Cele mai noi aparate de bronzat sunt dotate cu funcții minunate si garanție dar vin deasemenea si cu o etichetă de preț sănătoasă. Chiar și atunci când finanțezi echipamentul va trebui să-l plătești în fiecare lună din profit.

Nu poți avea un salon de bronzare profitabil cu doar unul sau două aparate. În perioada de vârf de sezon cererea va fi prea mare. Va trebui deasemnea să oferi aparate diferite. Unele persoane preferă aparatele de bronzat verticale pe când altele le preferă pe cele orizontale. Solarii-le au devenit importante și pentru consumatori.
Costul operării apratelor de bronzat te afectează și pe tine. Acest lucru se va vedea în costul facturii de electricitate pe care trebuie să o acoperi. Dacă cumperi o clădire sau o închiriezi trebuie să verifici puterea electrica instalată pe care o ai.
Instalația electrică trebuie să ducă toate aparatele de bronzare în același timp fără a o supraîncărca.

contor_trifazic1Cu aparate de bronzare care funcționează toată ziua vei avea cu siguranță o factură la electricitate foarte ridicată. Asigurăte că locația are suficientă putere pentru a asigura bunul mers al acestora. Nu vrei să ai clienți întârziați datorită căderilor de tensiune provocate de  supraîncărcarea circuitelor. Acest domeniu poate fi destul de costisitor anterior deschiderii salonului de bronzat.

O afacere de succes în domeniul bronzării se obține prin servicii de  calitate oferite clienților și organizare. Trebuie să conștientizezi faptul că oamenii apelează la saloanele de bronzat pentru a se adapta programului lor încărcat. Dacă au o programare la 11.30 pe timpul pauzei de masă nu-i lăsa să aștepte până la 12.00 pentru a intra. Trebuie să aplici o politică strictă pentru cei care întârzie la programări făcându-i să se reprogrameze.
Planifică cu atenție ședințele de bronzare astfel încât clienții să intre la momentul programării. Oferă-le deasemenea suficient timp pentru a se schimba pentru ședința de bronzare . Gândește-te că oamenii vor mări durata ședințelor de bronzare pe măsură ce înaintează cu ședințele așa că lasă-ți o marjă de timp.
Dacă faci o planificare corectă nu vei avea  pauze mari între ședințele de bronzare indiferent de durate ședințelor lor.

Toate aceste aspecte trebuie luate în considerare anterior deschiderii salonului. Vei vrea să ai o afacere foarte profitabilă. Dacă te confrunți cu una dintre aceste probleme te va costa la clienții care se reîntorc.  Nu vor aștepta tot timpul și nu vor dori să se bronzeze în aparate de proastă calitate. Asigură-te că fiecare client are parte de o experiență unică de fiecare dată când îți calcă pragul.

 

About the author

Bufnita

Leave a comment: