Proceduri de deservire a solarului

Proprietarii şi operatorii salonului de bronzare sunt răspunzători pentru educarea lor şi să opereze într-un cadru de proceduri bine structurate, informate şi etice. Efectele biologice ale supra-expunerii la radiaţia ultravioletă sunt bine cunoscute. Următoarea listă este un model care se consideră a fi una generală şi responsabilă pentru procedurile operative de deservire a echipamentului.

1.Utilizarea chestionarului de informaţii privind antecedentele medicale. Include probleme medicale trecute şi prezente, medicaţie, antecedente cu privire la probleme de bronzare.

2.Stabilirea corespunzătoare a tipului de piele al clientului. Este foarte importantă, scopul urmării unui program corespunzător de expunere.

3.Urmărirea programului de expunere recomandat. Durata şi distanţa faţă de expunerea UV este foarte importantă. Este important să informaţi clientul asupra motivelor pentru urmarea directivelor programului de expunere şi vătămările inerente, asociate cu expunerea la UV.

4.Afişarea la loc vizibil a însemnelor de avertizare şi folosire corespunzătoare.

5.Asigurarea corespondenţei lămpilor folosite în echipamentul de bronzare, cu caracteristicile de pe etichetele produselor şi înlocuirea celor necorespunzătoare cu lămpi certificate conform standardelor

6.Respectarea programului producătorului de înlocuire a panourilor acrilice, dacă sunt deteriorate, crăpate, sau dacă a scăzut nivelul de transmisie.

7.Asigurarea existenţei unui întrerupător vizibil etichetat, situat în interiorul cabinei de bronzare, la care clientul să aibă acces, fără să trebuiască să părăsească cabina. Acest lucru este foarte important, pentru ca clientul să poată încheia o şedinţă.

8.Punerea la dispoziţie a ochelarilor de protecţie pentru fiecare client. Asigurarea că ochelarii au fost dezinfectaţi după fiecare utilizare.

About the author

Bufnita

Leave a comment: