Puterea Tingle

AGTropicalHeatAtenționare Tingle: nu folosiți produsele cu Tingle pe față. Testarea unei părți mici a corpului înainte de aplicare este obligatorie.

 

Cine ar trebui să o folosească:

Produsele cu Tingle se adresează avansaților în bronzare cărora le place să experimenteze o senzație de încălzire pe parcursul ședinței de bronzare  și să vadă un effect de înroșire pe piele ulterior ședinșei de bronzare. Aceste produse nu se recomandă persoanelor cu tenul sensibil.

Aceste produse nu ar trebui folosite niciodată pentru bronzarea în exterior.

Produsele cu Tingle sunt disponibile într-o gamă foarte variată de intensitate de la Tingle 2 la Tingle 45. Persoanele care o folosesc pentru prima dată ar trebui să înceapă cu cel mai redus nivel de tingle și să le foloseascăp treptat până la cel mai puternic când se simt confortabil.

 

Ce face Tingle:

Tingle este un nicotinat de benzyl care stimulează și sporește microcirculația la nivelul pielii pentru rezultate ale bronzării mult mai mari și intense.

Cum se folosește Tingle:

Testarea unei părți mici a corpului înainte de aplicare este obligatorie. Nu aplicați pe față.  Produsele cu Tingle ar trebui aplicate pe corp imediat anterior ședinței de bronzare. șterge-și sau spălați mâinile după aplicare. Nu atingeți ochii sau zone sensibile ale corpului. Dușul jnu se recomandă 4 ore după aplicarea loțiunii cu Tingle. Dacă aveți nevoie de răcorire după bronzare se recomandă Australian Gold® Aloe Freeze Gel cu Lidocaină.tingle

 

Întrebări frevente: Ce face Tingle la nivelul pielii?

Nicotinatul de benzyl cauzează aspectul de înroșire și efectul de încălzire la nivelul pielii  ca un rezultat al creșterii circulației sângelui. Această senzație este similară îmbujorării pe care o simți când circulația sângelui se mărește la începutul exercițiilor fizice. Creșterea circulației sângelui sporește cantitatea de oxygen la nivelul pielii, ceea ce ajută în livrarea nutrienților necesari.

 

Cât de mult durează senzația?

Tingle cauzează un răspuns temporar al pielii.  Durata efectului depinde de intensitatea ingredientelor și sensibilitatea fiecărui tip de piele. Răspunsul la tingle se instalează destul de rapid (cam în 5 minute) o dată ce produsul este aplicat  și va dura între 20 de minute și câteva ore.

About the author

Bufnita

Leave a comment: