Sala fitness cu platouri de vibratii

studio-fitvibeUn studio Fitvibe profitabil
Un studio Fitvibe cu 10 aparate poate cu usurinta sa aduca un profit brut anual de 500,000 $ cu o penetrare a pietii de numai 30%. Multe studiouri Fitvibe ating in mod constant un nivel de profitabilitate dupa 4-6 luni.
Motivul este simplu: loialitatea si frecventa vizitelor clientilor din ce in ce mai numerosi datorita recomandarilor.

De ce loialitate? Datorita rezultatelor obtinute prin antrenamentul Fitvibe si increderii pe care echipamentele  o inspira.

Multe persoane care au incercat sa se antreneze intr-o sala uzuala si sa isi dezvolte forta, sa arda grasimile, sau sa trateze celulita, au obtinut de obicei rezultate slabe, printr-un proces dureros. Poate climatul de antrenament nu a fost pe placul lor. Sau poate nu au putut sa isi dedice timpul necesar de o ora si jumatate.

Motivele sunt numeroase, dar realitatea este ca salile de antrenament isi pierd clientii intr-un ritm alarmant.
Beneficiile antrenamentului Fitvibe ofera o motivatie foarte puternica pentru a mentine o rutina simpla de a frecventa de 2, cel mult de 3 ori pe saptamana un studio Fitvibe, sedintele durand doar 15-20 de minute. Clientii se simt mai bine si mai relaxati. Posibilitatea de a oferi beneficii care ii fac pe clienti sa se simta bine, in mod constant, este intr-adevar foarte puternic.

Atunci cand se gandeste la infiintarea unui studio, un intreprinzator isi doreste echipamentul cel mai bun, de cea mai inalta calitate, fiindca un studio trebuie sa functioneze in fiecare zi. Din acest motiv oamenii apeleaza la Fitvibe; produsele  sunt fabricate in Germania si au o garantie standard de 2 ani.

Fitvibe face parte dintr-o companie pionier in echipament fizioterapeutic care functioneaza de mai bine de 45 de ani, are o inalta reputatie si este deservita de o retea de peste 160 de distribuitori in toata lumea.studio-fitvibe_1

Pasii necesari infiintarii unui studio Fitvibe sunt urmatorii:

Plan de afaceri
Dorim sa stim mai multe despre Dvs si apoi va vom trimite un tabel de venituri sugestiv, care va va ajuta sa intelegeti potentialul acestei afaceri. Apoi va vom incuraja sa elaborati un plan de afaceri cu cheltuielile estimate fixe si variabile in zona Dvs.

Achizitionarea
Relatia noastra de afaceri incepe cu achizitionarea de produse Fitvibe care va vor fi livrate. Timpul necesar livrarii va fi folosit pentru  urmatoarea activitate.

Angajarea unui fizioterapist
Daca sunteti fizioterapist sau antrenor personal, felicitari! Daca nu, va trebui sa angajati o astfel de persoana, sau, si mai bine, sa ii oferiti un parteneriat sau o schema de impartire a profitului. Aceasta persoana va beneficia de instruirea noastra de clasa mondiala si va fi totodata principalul catalizator in a face din studioul Fitvibe un succes.

Instruire
Programul nostru de instruire acopera toate produsele noastre si teoria vibratiei controlate a corpului, protocoalele de instruire, continand si ghiduri pentru studio si aspecte care tin de afacere.

Pregatire
Odata instruit, veti fi capabil sa va puneti la punct lansarea studioului Dvs Fitvibe.

Marketing
Va vom sprijini sa va dezvoltati un program de marketing on-line, cu un segment tinta clar, si va vom face sugestii privind modul de a va incepe campania de relatii publice. Site-ul nostru va redirectiona orice solicitari din zona Dvs catre studioul Dvs.

studio-fitvibe_2Deschiderea
Deschiderea studioului Fitvibe este un moment important care marcheaza inceputul unei campanii de marketing prin promovare directa, prin furnizarea celui mai bun serviciu fiecarui client, individual, cu ocazia primei sedinte demonstrative, gratuite. Site-ul nostru va anunta de
asemenea lansarea studioului dvs si va redirectiona orice solicitari de sedinte demonstrative gratuite provenite din zona dvs.

About the author

Bufnita

Leave a comment: