Tips-uri pentru a te bronza fără soare

bronzare la solarBronzarea fără soare este cunoscută si sub denimirea de bronzare în interior. Este vorba de bronzare fără efectele dăunătoare de uscare precum în cazul expunerii la soare. Există mai multe  obțiuni pentru bronzare care nu implică expunerea ta la razele solare. Câteva dintre aceste metode includ folosirea aparatelor de bronzare, loțiunilor de bronzare și folosirea acceleratorilor de bronzare. 

Produsele pentru bronzarea fără soare sunt variate. Eficacitatea și rezultatele acestor metode variază, la fel și prețul. Ședințele pot avea un preț de la câțiva RON(precum loțiunile speciale pentru solar) până la 100 RON per ședință la un salon.
Înainte de a apela la una dintre aceste metode de bronzare, citește următoarele ponturi  și asigură-te că optezi pentru soluția ideală pentru tine.

1) Nu aplica nici un fel de loțiune, decât loțiunile speciale pentru solar înainte de a folosi orice metodă de bronzare. Este recomandat acest lucru deoarece loțiunile de bronzare pot cauza bronzarea neuniformă.

2) Aplicarea loțiunilor speciale pentru bronzat este mult mai complexă decât ți-ai imaginat. Asigură-te că primești sfaturi profesioniste când îți alegi loțiunea de bronzat. Aplicarea necorespunzătoare poate duce la bronzarea neuniformă, care va determina tenul tău să arate mai urât decât înainte.
3) Fi sigur dacă dorești să achiziționezi pastile pentru bronzarea fără soare. Unele pastile nu au nici un fel de efect. FDA nu a aprobat marea majoritate a acestora datorită efectelor secundare severe. Multe dintre aceste pastile sunt doar multivitamine concentrate.
4) Dacă dorești să fi bronzat doar cu anumite ocazii, poți lua în calcul varinata spray-urilor. Astfel de produse obțin un bronz ce durează de la 5 la 7 zile.
5) Dacă te gândești să mergi la un salon de bronzare, asigură-te că salonul are angajați care cunosc domeniul și sunt dornici să-ți împărtășească informații despre procesul măsurile de precauție și de îngrijire ulterioară. Deasemenea, verifică oferta de îngrijire ulterioară și menținerea bronzului.  Ai grijă să nu pici într-o asemenea capcană.
6) Eficacitatea produselor pentru bronzarea fără soare depind de tipul tău de piele. În general, persoanele cu tenul deschis sunt susceptibili de arsuri când folosesc aparatele de bronzat sau lămpile de bronzare.
Pentru a te decide ce tip de bronzare artificială ți se potrivește, trebuie mai întâi să stabilești scopul acestui proces. Dacă ai nevoie de el doar pentru bronzarea pentru o anumită ocazie optează mereu pentru spray-urile de bronzare fiind cele mai sigure. Dacă dorești să ai un bronz de durată, poate va trebui să optezi pentru aparate de bronzat sau pastile. Dar fi extrem de atent su efectele secundare pe termen lung.

About the author

Bufnita

Leave a comment: