ERGOLINE BEAUTY LINE: totul în numele frumuseții

Ergoline Beauty Line

Beauty Line de la Ergoline este primul concept adresat pieței de frumusețe și cuprinde echipamente ce merg de la bronzare până la anti-îmbătrânire și wellness. Ergoline Beauty Line a fost special dezvoltat pentru a se potrivii cerințelor saloanelor de înfrumusețare, centrelor wellness și spa.

Familia aparatelor de bronzare Beauty Line cuprinde aparate pentru întreg-ul corp și pentru aanumite părți ale corpului remarcabile pentru tehnologia innovativă UV, pentru confortul confortul remarcabil, și prețuri joase de neîntrecut. Mulțumită compactării, aceste aparate de brinzat pot fi folosite fie în spații mici sau ciudat configurate.
Linia Beauty Line Tanning oferă un model pentru fiecare nevoei și buget: modelele confort Ergoline Passion 350-S și 300-S , modelul pentru începători Ergoline Flair 200 (230 V), și modelul pentru doar o parte a corpului Ergoline Open Sun Pilot.
Beauty Line – Collagen este numele din spatele unui concept innovativ de anti-îmbătrânire și welness. Lămpile colagen folosesc lumină roșie vizibilă cu o frecvență de  633 nm pentru a energiza colagenul natural al pielii și procesul de regenerare a elastinei prin Stimulare Fotp Bio – procese ce mențin textura pielii într-o stare foarte bună, uniformă.  Două modele atrăgătoare Bellarium sunt disponibile. Ergoline Beauty Flair este remarcabil prin baza acestuia, care face tratamentul anti-îmbătrânire o experiență total relaxantă.  Atuul aparatului Ergoline Beauty Lounge este sistemul Vibrația Întregului Corp, care te îndeamnă să oferi clienților tăi terapie innovativă prin lumină comnbinată cu stimularea sănătoasă a întregului corp.  Sistemul Vibrația Întregului Corp este condus de o placă de vibrații integrată ale cărei vibrații stimulează musculatura întregului corp.

1.    ERGOLINE BEAUTY FLAIR: un outfit perfect

Ergoline Beauty FlairErgoline Beauty Flair este remarcabil prin baza acestuia, care face tratamentul anti-îmbătrânire o experiență total relaxantă.

STIMULARE FOTO BIO

Pielea noastra îmbătrânește în primul rând pentru că noi îmbătrânim, metabolismul nostru încetinește, și asta la rându-i reduce energia celulelor  care produc colagen-ul și elastina. Abilitatea corpului de a produce nutrienții necesari celulelor fibroblast scade deasemenea. Scade în felul asta și producția de colagen și elastină de care pielea are nevoie pentru a-și menține aspectul tânăr și foarte îngrijit.  Aparatul de bronzare Ergoline Beauty Flair ajută la regenerarea pielii aceasta devenind mai catifelată și mai fermă prin expunerea gentilă la lumina de culoare roșie și frecvența de 633 nm, care revitalizează procesul natural al corpului de stimulare foto bio – acel proces responsabil de producția de colagen și elastină. Bronzarea pe  Ergoline Beauty Flair ajută deasemenea la permeabilitatea pielii pentru produsele de îngrijire, ceea ce înseamnă că nutrienții valoroși pot penetra mai profund în piele.

Numeroase studii clinice au arătat că aplicată într-o manieră concretă, lumina de frecvență 633 nm poate mării capacitatea celulelor corpului de a produce colagen și elastină.  Cele mai satisfăcătoare rezultate în această privință au fost obținute prin combinarea expunerii la acest tip de lumină cu tratarea pielii cu produse de îngrijire. La începutul tratamentului, pielea devine mai albă la culoare, mai strălucitoare și cu un aspect mai catifelat. Pe măsură ce numărul tratamenelor crește, colorarea pielii, puritatea și textura deasemnea se îmbunătățesc. Reducerea liniilor fine și creșterea elasticității și catifelării au fost observate în toate studiile acestui tratament.
STIMULARE FOTOBIO PENTRU ÎNTINERIREA ȘI REGENERAREA PIELII

 • EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE VIZIBIL DE LA COMBATEREA RIDURILOR ȘI A LINIILOR FINE
 • ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ASPECTUL PIELII INEGALE
 • PLACĂ ACRILICĂ BODYFORM PLUS CONFORTABILĂ CU PERNĂ DE ODIHNIRE  A CAPULUI INTEGRATĂ
 • SUNET STEREO PENTRU ACOMPANIERE MUZICALĂ PERFECTĂ
 • RĂCORIRE CONFORTABILĂ PENTRU O ȘEDINȚĂ DE BRONZARE FRESH, RELAXANTĂ
 • PANOU DE COMANDĂ SOFT-TOUCH PENTRU CONFORT SUPLIMENTAR ȘI COMODITATE
 • CONECTARE 230V

Ergoline BeautyLounge_012.    ERGOLINE BEAUTY LOUNGE: FRUMUSEȚE PURĂ

Abordare holistică a frumuseții, sănătății și fitness-ului.

Ergoline Beauty Lounge este multi-funcțional și va face saloanele tale, centrele wellness sau spa și mai atrăgătoare pentru clienții tăi. Este o combinație de Stimulare FotoBio și Vibrația Întregului Corp și are numeroase efecte benefice care promovează o piele și mai frumoasă, un aspect și mai tânăr, un corp întreținut per ansamblu. Aceste caracteristici fac din Ergoline Beauty Lounge adjunctul ideal al saloanelor de înfrumusețare, centrelor wellness și tratamentelor spa.

STIMULARE FOTOBIO

Pielea noastra îmbătrânește în primul rând pentru că noi îmbătrânim, metabolismul nostru încetinește, și asta la rându-i reduce energia celulelor  care produc colagen-ul și elastina. Abilitatea corpului de a produce nutrienții necesari celulelor fibroblast scade deasemenea. Scade în felul asta și producția de colagen și elastină de care pielea are nevoie pentru a-și menține aspectul tânăr și foarte îngrijit.

Aparatul de bronzare Ergoline Beauty Flair ajută la regenerarea pielii aceasta devenind mai catifelată și mai fermă prin expunerea gentilă la lumina de culoare roșie și frecvența de 633 nm, care revitalizează procesul natural al corpului de stimulare foto bio – acel proces responsabil de producția de colagen și elastină. Bronzarea pe  Ergoline Beauty Flair ajută deasemenea la permeabilitatea pielii pentru produsele de îngrijire, ceea ce înseamnă că nutrienții valoroși pot penetra mai profund în piele.

Numeroase studii clinice au arătat că aplicată într-o manieră concretă, lumina de frecvență 633 nm poate mării capacitatea celulelor corpului de a produce colagen și elastină.  Cele mai satisfăcătoare rezultate în această privință au fost obținute prin combinarea expunerii la acest tip de lumină cu tratarea pielii cu produse de îngrijire. La începutul tratamentului, pielea devine mai albă la culoare, mai strălucitoare și cu un aspect mai catifelat. Pe măsură ce numărul tratamenelor crește, colorarea pielii, puritatea și textura deasemnea se îmbunătățesc. Reducerea liniilor fine și creșterea elasticității și catifelării au fost observate în toate studiile acestui tratament.

STIMULARE ACTIVĂ PENTRU ÎNTINERIREA PIELII

 • TESTAREA CLINICĂ A STIMULĂRII COLAGENULUI ȘI ELASTINEI
 • ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE VIZIBILĂ
 • ELIMINĂ RIDURILE ȘI LINIILE FINE
 • ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ASPECTUL PIELII INEGALE
 • PREGĂTEȘTE PIELEA PENTRU TRATAMENTELE COSMETICE

VIBRAȚIA ÎNTREGULUI CORP

The Ergoline Beauty Lounge cu Vibrația Întregului Corp îți oferă nu doar o formă innovativă de terapie prin lumină, dar și beneficiile antrenamentului. Platoul de vibrații integrat în placa de bază stimulează întreg sistemul muscular, miscarea patentată de balans simulând  miscarea umană de plimbare într-o manieră de antrenament diferită de alte sisteme de vibrații. Această metodă antrenează toți mușchii din picioare, partea inferioară a corpului, spate și stomac în timp ce partea superioară a corpului și capul rămân nemișcate. Vibrația Întregului Corp sprijină regenerarea mușchilor, stimulează metabolismul grăsimilor, îmbunătățește coordinarea și te ajută să devii mai felxibil.  Îmbunptpțirea microcirculației sângelui stimulează metabolismul și îți alimentează starea de bine. Vibrația Întregului Corp antrenează sistemul muscular, oferă fermitate țesuturile conexe și îmbunătățește aspectul pielii.

 • PRINCIPIU MECANIC PATENTAT PROMOVEAZĂ WELLNESS-UL, FRUMUSEȚEA ȘI FITNESS-UL
 • OFERĂ FERMITATE ȚESUTURILOR CONEXE ȘI PREVINE CELULITA
 • AJUTĂ LA PIERDEREA ÎN GREUTATE PRIN ARDEREA CALORIILOR
 • ASIGURĂ FURNIZAREA NUTRIENȚILOR PIELII PRIN ÎMBUNĂTĂȚIREA CIRCULAȚIEI SANGVINE
 • EFECTE POZITIVE PE CARE LE VEI VEDEA SI SIMȚI RAPID
About the author

Bufnita

Leave a comment: