Hidromasaj uscat ptr relaxare si stimulare

wellsystem_relax1Masaj la apasarea unui buton:

Oameni au devenit mai constienti in ceea ce priveste propria sanatate. Corpul are nevoie de compensare energetica a orelor de lucru din timpul zilei, in special cand se sta mult la birou in fata calculatorului. In segmentul de piata, in crestere, a afacerii in domeniul sanatatii, cererea este pentru produse cu adevarat inovative.

Produsele WELLSYSTEM intrunesc toate aceste cerinte.

WELLSYSTEM MEDICAL reprezinta o abordare profitabila pentru incurajarea loialitatii clientului si astfel se asigura succesul afecerii dvs. Acest produs este ideal pentru terapia pacientilor care sufera de stres, tensiuni musculare si dureri de spate.

WELLSYSTEM RELAX detine a gama intreaga de aplicatii de masaj in mai putin de 2.3 metri patrati. Combina masajul cu apa cu beneficiile termoterapiei, facand din produs o investitie cu recuperare rapida a cheltuielilor, pentru clienti sau colaboratori.

Intins pe Wellsystem Relax inseamna sa experimentezi tot ce inseamna relaxare. Trei atuuri obtinute cu un efect benefic provenit dintr-o combinatie unica : apa, caldura si energie.

wellsystem-joystick1Toate setarile pot fi realizate din pozitia intins. Clienti dvs. pot selecta intensitatea masajului prin apasarea butoanelor soft-touch de pe bratul elastic care sustin display-ul si panoul de comanda. Comanda de la panou asigura realizarea masajului in zonele dorite.
Oricine are experienta cu Wellsystem Relax, nu va mai dori sa se desparta de el. Acest lucru inseamna ca poate fi utilizat ca instrument al mentineri loialitati clientilor dvs.

Apa este mai mult decat unul din cele patru elemente ale armoniei. Apa curata, ne da vitalitate, putere, tarie si energie.

WELLSYSTEM RELAX are ceea ce numele promite: rafinamentul relaxarii obtinut prin efectul calmant al masajului cu apa. WELLSYSTEM RELAX raspunde celor mai inalte cereri de compensare fizica si mentala de zi cu zi. Efectul benefic este atribuit combinatiei unice de apa, caldura si energie. Caldura apei penetreaza direct in adancimea tesuturilor musculare. Fluxul de enegie este stimulat si intregul corp beneficiaza din plin de forta apei.

wellsystem-relax1Intins pe WELLSYSTEM RELAX inseamna descoperirea adevaratului sensul al relaxarii – fara a face vreun mare efort. Poate fi folosit inbracat – fara a schimba hainele sau fara a face dus, iar operarea este foarte usoara. Programe de masaj cu diferite tipuri de masaj sunt memorate pe carduri. Utilizatorul doar introduce cardul in tabloul de comanda si deasemnea se poate modifica tratamentul in orice fel astfel incat sa intruneasca nevoile individuale.

Wellsystem  a adus cu succes aparatele cu Hidro Jet in ariile urmatoare:

 • Hoteluri
 • Cubluri fitness
 • Saloane de infrumusetare
 • Statiuni balneare
 • Wellness si Spa
 • Cluburi
 • Saloane de bronzare
 • Saune
 • Banci si institutii finanaciare
 • Sectorul coorporativ
 • Uz personal – acasa
 • Ingrijire medicala

In termenii costurilor de investitie, WELLSYSTEM RELAX este exterem de atractiv. Ocupa doar un spatiu de 2.3 metri patrati. Doar 6 aplicatii pe zi in medie si este deajuns ca unitatea sa plateasca pentru sine un termen de leasing de 48 de luni.

Creaza si diversifica!

Clientii salonului tau de bronzare vor aprecia eforturile depuse prinrevenirea lor constanta in salon.

Profita de avantajele si diferitele posibilitati pe care le ofera Wellsystem Relax.

Rasfatati clientii dvs. de la cap pana la calcaie.

About the author

Bufnita

Leave a comment: