In forma maxima in doar 15 minute

Wellsystem Relax – pentru maxima relaxare si stare de binewellsystem-relax

Presiunea permanentă a succesului în aceste vremuri presante, combinată cu creșterea sedentarismului la locul de muncă, intensifică nevoia compensării fizice și mentale. Indeplinind din ce în ce mai multe sarcini într-un timp și mai scurt – și făcând o bună impresie în același timp  – este cazul multor persoane. Nu mai este timp pentru pauze lungi de relaxare. Soluția: un hidromasaj „uscat”cu Wellsystem Relax.

Sistemul de hidromasaj  de la Wellsystem Medical este atât de ușor de folosit

Combinația presiunii de apă caldă asigură relaxarea totală în cel mai scurt timp cu  Wellsystem Relax. Clientul savurează instantaneu masajul calmant, efficient și aproape fără effort – nu e necesară schimbarea hainelor sau un duș ulterior.  O aplicație de 15 minute, normal îmbrăcat, este suficientă pentru relaxarea musculaturii care în stare tensionată este,  în proporție de 43% sursa frecventă a durerilor de spate, masajul activând și metabolismul.

Principiul hidromasajului „uscat”

Wellsystem Relax este umplut cu aproximativ 300 litrii de apă plăcut caldă. Două jeturi pulsează apa cu mișcări directe sau circulare, cu o presiune între 0.5 and 3.75 bar, asupra unui pat din cauciuc natural. Jeturile sunt controlate automat prin intermediul unor programme imprimate pe un chip card sau manual prin intermediul unui joystick. Procedeul se explică de la sine: programme de masaj compilate în cooperare cu fizioterapeuți și antrenori sunt stocate pe acest chip card. Clientul selectează într-un mod foarte simplu programul dorit prin intermediul chip-cardului. Acesta poate deasemenea să folosescă joystick-ul pentru a seta tipul și zona efectuarii masajului și intensitatea presiunii.

Wellsystem Relax – precum o mini-vacanță!

Binențeles că un hidromasaj „uscat” cu Wellsystem Relax nu poate înlocui o vacanță pe cinste. Dar oferă un mod ideal de relaxare planificată și redobândirea forțelor pe parcursul unei zile.

About the author

Bufnita

Leave a comment: