Vibratia Controlata a Intregului Corp (VCIC)

fitvibe_excelCe este FITVIBE ?

FITVIBE este o sursa recunoscută de soluţii prin vibraţii pentru domeniul wellness, fitness si medical dar şi pentru uz personal. Ca parte integrantă a terapiei specialiştilor de la GymnaUniphz NV, FITVIBE consideră calitatea şi siguranţa ca fiind caracteristicile esenţiale ale tuturor produselor şi serviciilor. Prezent pe piaţă de peste 5 ani, FITVIBE are reprezentanţe în întreaga lume. Produsele principale sunt FITVIBE EXCEL PRO (profesional) şi FITVIBE SMART (pentru uz individual). Unul dintre atuurile FITVIBE este funcţia încorporată de ANTRENOR PERSONAL cu afişarea programelor individuale de antrenament, permiţând utilizatorilor efectuarea exerciţiilor în deplină siguranţă fără a necesita îndrumare permanentă.

Antrenandu-te pe un platou cu vibraţii îţi îmbunătăţeşti musculatura, densitatea osoasă şi circulaţia sangvină iar corpul tău devine suplu şi armonios.

Ce este VIBRAŢIA CONTROLATĂ  a INTREGULUI CORP (VCIC)?

Pe parcursul unei  sesiuni de antrenament convenţionale, doar 40% din fibra musculară este supusă exerciţiilor;  prin VIBRAŢIA CONTROLATĂ a INTREGULUI CORP sau VCIC, în timpul antrenamentului , acest procent atinge cota de 100%. Şi nu este doar ţesutul musculaturii cel care reacţionează. Prin VCIC se întegistrează un efect pozitiv şi asupra tendoanelor, masei osoase, sistemului nervos si echilbrului hormonal.

VIBRATIA INTREGULUI CORP este un termen medical. Presupune scuturarea si zdruncinarea corpului uman prin intermediul unei suprafete de suport (in mod normal un scaun sau podeaua), spre exemplu la volanul unei masini ce rulezaza pe un drum nefacut, operand un utilaj de lucru al pamantului, stand pe o structura atasata unui utilaj mare, puternic, fix care vibreaza sau are contact cu o suprafata dura. Are un effect negative.

Efectele pozitive ale vibraţiei CONTROLATE a corpului sunt date de amplitudinea constantă şi frecvenţa echilibrată. In plus, ANTRENORUL PERSONAL Fitvibe, explică şi ilustrează poziţiile corecte pentru fiecare exerciţiu. FITVIBE concurentul Nr 1 al Power Plate este conceput  pe marginea a două mari priorităţi: siguranta şi sănătatea utilizatorului. Vibraţiile aleatoare, precum cele asociate cu vibrarea intregului corp, sunt excluse. Acesta este şi motivul pentru care un platou cu vibraţii bine echilibrate este atât de important.

Articole similare
About the author

Bufnita

Leave a comment: